شوهرم مغازه ام دی اف داره و اینم بگم خانم به به مغازش رفت و آمد داره و اینکه واسه اندازه و نصب میره خونه دیگران ..چند وقته متوجه شدم ساعتایی که مغازس فیلم پ و رن نگاه میکنه ..خیلی حس بدی پیدا کردم..از شغلش و اینکه خونه دیگران میره خیلی ناراحتم😭😭 به نظرتون فیلم پ ورن منجر به خیانت میشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نود نه درصد مردا نگاه میکنناون یه درصد هم کور هستن
داداش من مذهبی به شدت اصلا از این چیزا نگاه نمیکنه
گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️ حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی همینطور نالان ؛ همینجور خسته
من یکیو میشناسم که بخداااااا تو فامیل به سربه زیری تمیزی پاکی نمازخونی و روزه و .. این اقا کسی نمیشناسه
باور کن یه مدت قبل خودم به چشم دیدم که خاهرزنش خونه اونا دولا شده بود این مرتیکه داشت به باسن زنه نگاه میکرد
مردا خیلیییی پستن
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
والا من خانومم نگاه نمیکنم همسرم هم از خودم مطمئن ترم که نگاه نمیکنه.به خیلی از اصول هم پایبندیم.اینکه همه زو جمع میزنین اشتباهه
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟