2777
2789
عنوان

خیلی نگران دخترمم میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست
آره

به دختر منم همین رو‌گفتم کلی دکتر اکو نوار قلب اخزش گفتن استخون قفسه سینه اش نازکه 

جای هیچ مشکلی نیست الانم میخواد بره کلاس ۵ خدا رو شکر سالم و سرحال

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دختر منم همین رو‌گفتم کلی دکتر اکو نوار قلب اخزش گفتن استخون قفسه سینه اش نازکه جای هیچ مشکلی نیس ...

الهی شکر عزیزم، خداکنه بچه منم مشکلی نداشته باشه

عزیزم چه علائمی داره ؟

صدای اضافه دارم قلبم    موقع استرس و ناراحتی خودمم میشنوم صداشو    تا قبل ۲۱  سالگی نمیشنیدم   تو سن ۲۱ سالگی که خیلی سر عروسیم اذیتم کردن قلبم صداش شدت گرفت    از اون موقع با کوچیکترین ناراحتی و استرس صدای اضافه قلبم میاد   جوری که نفر کناریم هم صداشو میشنوه 

علایم خاصی نداره  فقط زیاد نمیتونم راه برم مث ادمای دیگه

شلی دریچه میترال هم یکی از علت هاش میشه بشه

یا سوراخ قلب

یا سوفل قلب

یا کلا شاید صدای بی ازاره   بی گناه میگن

شاید مدل قلبشه    طبیعی هست

خلاصه ببر یه دکتر متخصص قلب

اگه تبریز باشی دکتر صفایی بهترینشه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
صدای اضافه دارم قلبم موقع استرس و ناراحتی خودمم میشنوم صداشو تا قبل ۲۱ سالگی نمیشنیدم تو سن ...

آهان نه من تبریز نیستم عزیزم شیرازم

ایشالا هم شما خوب بشی هم دختر من مشکلی نداشته باشه

تو بچگی هم وقتی زیاد راه میرفتی اذیت میشدی؟؟

الهی شکر عزیزم، خداکنه بچه منم مشکلی نداشته باشه

بچه توام سالمه نگران نباش امیدت به خانم فاطمه زهرا باشه 

حالا یه اکو هم ببر 

حضرت مهدی نگهدار بچه ات باشه💖

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

آهان نه من تبریز نیستم عزیزم شیرازمایشالا هم شما خوب بشی هم دختر من مشکلی نداشته باشهتو بچگی هم وقتی ...

ن     فقط استرس و ناراحتی سمه برامون      برا منم کاملا اوکی بودم   چون بیش از حد اذیتم کردن دم عروسیم خدا ازشون نگذره برا همین عود کرد 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
به نظرتون تا مرداد صبر کنم طوریه؟میترسم ببرمش پیش دکتر الکی نفهمه بچم چشه

هیچوقت نبر دکتر الکی   بیشتر خون ب جیگرت میکنن الکی     همیشع ببر بهترین دکتر متخصص      نترس با یکی دو ماه چیزی نمیشه     منو یه بار هم نبردن    خودم بعد که بزرگ شدم  دستم تو جیب خودم بود رفتم