2777
2789

اول چیو خریدین 

اول خورده ریزارو بخرم یا تخت و کمد؟ 

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون ذوق داشتم از روزی ک جنسیت فهمیدم شروع به خریدکردم

من الان پول تخت و کمد و دارم میترسم بزارم دیر بخرم شوهرم پول و حروم کنه😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

الهی همتون خیر نی نی هاتون راببینید ....میشه برای منم دعاکنید ارزو دارم مامان بشم و سیسمونی بخرم🥺🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بستگی داره کی پولش باشه😂😅😅ولی بدون شوخی بعد هفت ماهگی

آخه یجا نمیتونم خرج خونه خرج دکتر بیمه ماشین بخاطر همین می‌خوام از الان شروع کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

اول تخت و کمد بعد اتاقشو رنگ بزن 

بعد لباساش 

بعد خورده ریز 

مجردم اما به نظرم بهترین موقع خرید سیسمونی بعد تعیین جنسیت چون هم شکمت بزرگ نیست و اذیت نمیشی و هم اینکه برای انتخاب رنگ تکلیفت مشخصه 

نهایت تا ۵ ماهگی کاراتو انجام بده جمع و جور کن اتاقش❤️

......🧸🔮✨️

لباس سایز کوچیک کم بخر چون بچه تا سع ماه زود بزرگ میشه 

زیرقولت‌نزن(ان‌العهدکان‌مسئولا)نه‌بترس‌ونه‌غمگین‌شو(ولاتخافی‌ولاتحزنی)برای‌خواسته‌ات‌تضرع‌کن(اذتستغیثون‌ربکم‌فاستجاب‌لکم)آدمای‌مذهبی‌رومسخره‌نکن(الذین‌کفرواکانوامن‌الذین‌آمنوایضحکون)برای‌گناهت‌طلب‌آمرزش‌کن(وماکان‌الله‌معذبهم‌وهم‌یستغفرون)نمازروترک‌نکن(واضاعواالصلاة‌واتبعواالشهوات)ازتفریط‌بیشترازافراط‌بترس(یاحسرتی‌ع‌مافرطت‌فی‌جنب‌الله)به‌آوازه‌ومقام‌توجه‌نکن(قال‌الذین‌کفرواللذین‌آمنواای‌الفریقین‌خیرمقاماواحسن‌ندیا)زندگی‌روبه‌بازی‌نگیر(وماخلقناالسما‌الارض‌ومابینهالاعبین)بازنان‌پنهانی‌دوست‌نشو(ولامتخذات‌غیراخدان)هرکارمیخوای‌بکن‌امااینوبدون(اعملواماشئتم‌انه‌بماتعملون‌بصیر)داستان‌خضر(۶۵-۸۲کهف)وداستان‌قارون(۷۶-۸۲قصص)خیلی‌قشنگن‌بخون،هروقت‌حالت‌بدبود‌قران‌روبازکن‌تواون‌صفحه‌حتماکلمه‌ای‌رومیبینی‌که‌یه‌نشونه‌باشه‌برات🌈
2810