2777
2789
عنوان

کسایی ک داغ عزیز دیدن جواب بدن

230 بازدید | 22 پست

چطور تونستید باور کنید رفتن عزیزتونو؟دنیا برام تیره و تار شده دلم مرگ میخاد نمدونم حالم خیلی خرابه شما چطور تونستید کنار بیاید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هنوزم کنار نیومدم بعد دو ماه و نیم 

پدرم فوت شد و الان دنیا تاریک مطلقه 

تو چن وقته داغ دیده ای

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
2805

من تجربه سوگ دارم دوماه شده تقریبا و هیچ جوره نتونستم کنار بیام افسردگی شدید دارم و حملات پانیک، رفتم دکتر کلی دارو اعصاب تجویز کرد ولی چون عوارض داره نمیخورم 

روانشناس هم نرفتم چون هزینه اش زیاده اگر ببینم حالم همینجوریه احتمالا مجبور شم برم

برای شما چند وقته؟ 

تو کمتر از 40 روز پسر عمم و پسر عموم رو از دست دادیم جفتشون و اندازه داداشام دوست داشتم هنوزم هر موقع عکساشون و میبینم یا میرم سر خاکشون دلم آتیش می‌گیره الان 7 سال گذشته ولی کم کم انگار همه با نبودشون کنار اومدن بقولی خاک سرده 

پسر قشنگم🐣 جوری بزرگت میکنم که فکر نکنی چون پسری میتونی هر غلطی دلت خواست بکنی☺️🫶

برادرزاده و زندادام

خدا رحمتشون کنه صبر بده خودش انشالله

ما دایی جوون ازمون فوت شد خیلی بهش وابسته بودیم هم خودمون هم مامان...خیلی سخت گذشت خیلی مامانم افسردگی شدید گرفت واقعا روزای مزخرفی بود ولی تموم شد داغش سرد تر شد انشالله خدا هم صبر بده

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
من ۳ هفته شده فکر کنم افسردگی گرفتم

میخوای راستش رو بگم؟ هیچ جوره نمیشه باهاش کنار اومد هیچوقت هم عادی نمیشه

اینکه میگن برو بیرون، با دوستات باش، سرت رو گرم کن، برو کنسرت و سینما و... خیلی خوبه ها شادت هم میکنه ولی همش لحظه ایه این کارا که عزیز از دست رفته رو برن میگردونه، اوضاع رو تغییر نمیده، اون غمش همیشه ته دلته، برای من که اینطور بوده دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه جز وجود دوباره اون شخص کنارم

2809