2777
2789
عنوان

مامانایی ک دوقلو باردارین بیاین از تجربه ها بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست
خدا حفظشون کنه منم تنبلی دارم دکتر بهم لتروزول داده چندماه دارو خوردی ؟ من خیلی دوقلو دوسدارم😍

ممنونم. 

اره منم یکی از دارو هام همین بود

4 ماه 

انشالله هر چی خدا بخواد 

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
من یک ماهی هست ک ویارم خوب شد شروع کردم به کارهای خونه همش.شستن سرویس بهداشتی و تراس و ظرف شستن و گر ...

خب نباید انجام بدی سرویکست میات پایین. آخرین بار چند بود؟ من ۳۵ هفته و پنح روز دستگاهم نرفتن.

میخوای زود زایمان کنی بچه هات مشغل مغزی و بینایی و حرکتی داشته باشن؟؟ . وقتی زود دنیا بیان میرن دستگاه روزگارت سیاه میشه. انقدر کار نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم. اره منم یکی از دارو هام همین بود4 ماه انشالله هر چی خدا بخواد

خدا پسرای گلتو حفظ کنه عزیزم الهی ک باعث سربلندی و افتخارتون بشن🙂التماس دعا

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
خدا پسرای گلتو حفظ کنه عزیزم الهی ک باعث سربلندی و افتخارتون بشن🙂التماس دعا

قربانت. 

خدا خودش نظر کنه به دلت

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
سرحال تر از من نبود تا بعد تشکیل قلب ک اصلا نمیدونستم دوقلوان، اصلا نمیدونستم باردارم بعدشم همه کار ...

استراحت در چه حد بود؟؟از هفته چند استراحت کردین؟چندهفته زایمان کردین؟؟

استراحت در چه حد بود؟؟از هفته چند استراحت کردین؟چندهفته زایمان کردین؟؟

مثلا غذا درست نمیکردم جارو نمیکشیدم ظرفا رو کم بودن میشستم و یادم نیست زیاد ولی کار سبک تو خونه 

ولی از 7 ماهگی استراحتم بیشتر شد 

زایمان هم روز اول36

❤️❤️ اره عزیزم پسرن

ای جانم خدا حفظشون کنه یادت میاد داروهات چی بودن؟

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
خب نباید انجام بدی سرویکست میات پایین. آخرین بار چند بود؟ من ۳۵ هفته و پنح روز دستگاهم نرفتن.میخوای ...

وای خدا نکنه.از همین زود اومدن میترسم😢😢

آخرین بار هفته پیش رفتم تو مطبش دکتر دیدفقط گفت دهانه رحم خوبه.۱۸هفته ک رفتم ۴هفته پیش ۴۲بود.ولی از اونموقع خیلی کار کردم.دکترم گفت کار نکنا.ولی چون شهر غریبم کمک ندارم😢

مثلا غذا درست نمیکردم جارو نمیکشیدم ظرفا رو کم بودن میشستم و یادم نیست زیاد ولی کار سبک تو خونه ولی ...

من خیلی کمر درد دارم.فردا هم دوتا امتحان دارم دانشگاه.ولی نمی‌خوام برم.و‌ می‌خوام دیگ کار خونه هم نکنم دیگ مثل شما .

ای جانم خدا حفظشون کنه یادت میاد داروهات چی بودن؟

ممنون عزیزم.انشاله روزیت بشه.

لتروزول.دوفاستون.امپول hmg و آمپول hcg.

من چون دیواره رحمم خیلی نازک شده بود درکنارش طب اسلامی گفتن روغن زرد حیوانی که بهش روغن کرمانشاهی هم میگن.میخوردم همش و کاچی مقوی درست میکردم تا رحم و تخمک قوی بشه.و هم اینک هر شب رحم و تخمدان هارو با روغن سیاه دانه ماساژ میدادم و بعد با یک شال میبینم.وقتی اقدام میکردم دیگ روغن سیاه دانه نمیزدم.فقط ایام پریودی و قبل اقدام.همه اینا موقر بود ک بالاخره ضخامت رحمم نرمال بشه و تخمکها زیاد بشه اون ماه.اما درنهایت با خواست خدا فقط با یک تخمک دوقلو شد.و‌دکتر گفت فقط تاثیر ژنتیک بوده.

هسرمم چون تحرک اسپرم ها ضعیف بود چندماه قبلش دکتر داروهای تقویتی داد بهش .

بیشتر از یک ربع نباید سرپا باشی. حواست باشه

من این روزا ک اصلا حالیم نبود این چیزا.یک ساعت سرپا تمیزکاری میکردم.خدا رحم کنه طوری نشه از امروز کلا استراحت میکنم.امتحانامم نمیرم

2810