2777
2789
عنوان

کنکوریا شمام اینجوری هستید

154 بازدید | 20 پست

من خیلی ذهنم درگیره همش میگن چرا درس نمیخونی ولی واقعا نمیتونم میام سراغ درس مغزم انگار داره با چند نفر همزمان حرف میزنه و جوابشون رو میده کتاب جلو چشمم ولی ذهنم هزارجات انگار دادم جواب همه رو میدم وهمه رو قانع میکنم از خودم و مغزم نمیتونه متمرکز شه روی درس نمیدونم بای چیکار کنم خسته شدم دیگه کلافهههههه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری دختررررررمن کاربرmiss_youام باهم خیلی صحبت میکریم نمیدونم یادته یا نهتعلیق شدم😂😑💔

واییییییییییی من اگه دستم به تو برسه چرا نبودت بخدا چند بار پیام دادم ترسیدم گفتم دور ازجوانان اتفاقی نیفتاده باشه خیلی باور کن نگرانت بودم🥺🥲

واییییییییییی من اگه دستم به تو برسه چرا نبودت بخدا چند بار پیام دادم ترسیدم گفتم دور ازجوانان اتفاق ...

ببخشید بخداااااا تعلیق که شدم هرچی سرچ کردم نتونستم پیدات کنمممم😂❤️وای ایدیتم گم کرده بودمممم

خیلی تو فکرت بودم دیدم تاپیک زدی مثل اسبببب ذوق کردممم😂😍

چطوری؟خوبی

درخواست میدم الان گمت نکنم

ببخشید بخداااااا تعلیق که شدم هرچی سرچ کردم نتونستم پیدات کنمممم😂❤️وای ایدیتم گم کرده بودممممخیلی ت ...

تو چیکار میکنی که همش تعلیقت می‌کنند لعنتیییی😂😂😂

اره باور کن خیلی خوشحال شدم پیام دادی خیلی دلم واست تنگ شده بود باشه حتما😍😍😍❤

تو چیکار میکنی که همش تعلیقت می‌کنند لعنتیییی😂😂😂اره باور کن خیلی خوشحال شدم پیام دادی خیلی دلم وا ...

دفعه اول که تعلیق شدم تو یه تاپیک ج،،ن،،س،،ی استیکر خنده گذاشته بودم به مدت یک روز تعلیق شدم😐😂

بار دوم که تعلیق دائم شدم،چون تو یه تاپیک با یه اقا صحبت کرده بودم و صحبتام رسمی نبود و دوستانه طور بود تعلیق شدم باز😂🗿

دفعه اول که تعلیق شدم تو یه تاپیک ج،،ن،،س،،ی استیکر خنده گذاشته بودم به مدت یک روز تعلیق شدم😐😂بار ...

🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂واییییییییییی چقدررررر خوبی تو لنتییییبییی خسته نباشی دلاور دختر🤣