2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روستام، خوبی هاش اینه تو خونه بزرگ زندگی می کنیم می تونی برای خودت مرغ وخروس نگه داری ،همسایه ها برا ...

یعنی نون خودت میپزی 

راست میگن هرکی تو روستاست روحیش شادتره نسبت ب شهر

ما روستامون نانوایی داره باصفاست شبکه بهداشت هفته ای ی بار دکتر میاد کافه داره سوپری و میوه فروشی داره فقطبدیش آینه خونت هی شلوغ میشه ولی خوبیاش خونه بزرگ مردغ و جوجه و اینا و باغ سرسبزی و رفتن تو طبیعت هوای پاک...

من تو ی روستایی هستم ک آب داره ینی تازه ۵ ساله لوله کشی شده قبلش هر خانواده برای خودش ی چاه آب زده بود ک اونم آشامیدنی نبود 

گاز نداره ک این بدترینننن عیبشه زمستون یهو چشماتو از خواب باز میکنی میبینی بخاری نفتی آتیش گرفته 

نونوایی و مغازه نداره در کل ققط ی آب و برق داره با مدرسه ابتدایی ولاغیر☺️

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
من ت ویه شهر کوچیکماصولا شهرهای زیر 5000نفر هم حکم روستا رو دارنزندگی توش برای اونهایی که با هم قوم ...

من دوست دارم تو روستایی بودم که همه غریبه بودن والا هی سرک میکشن😤

سلام‌اهل‌یکی‌از‌روستاهای‌اطراف‌مشهد‌هستم‌همه‌چیش‌خوبه‌

فقط‌مشکل‌کم‌آبی‌آدم‌رو‌کلافه‌میکنه‌‌خودم‌خیلی‌اینجا‌رو‌دوست‌دارم

ولی‌بخاطر‌ادامه‌تحصیل‌بچه‌هام‌‌چند‌سال‌دیگه‌مجبوریم‌مهاجرت‌کنیم به‌شهر

من 43 سالمه تا مجردی که 20 سالم بود تو روستا بودم 

بعد از ازدواجم اومدم شهر 

زندگی تو روستا واقعا سخته ترجیح میدم فقط زمانی روستا برم 

برای تفریح وآب وهوا عوض کردن دوسه ساعته

غافل از اینکه چندین ساله از وطنم که میریم غریبم 

چرا که دیگه نه مادری دارم ونه پدری 

اصلا دوست ندارم برم 

حاضرم روستا هایی که اطراف شهر خودم هست برم 

اما وطنم نع

زندگی  در روستا های شمال خوبه و گرنه بقیه جاها زندگی سخته و خسته کننده است وامکانات کم مثل اب و اینترنت و..     وبچه های امروزی اصلا علاقه به زندگی در روستا ندارن

الهی و ربی من لی غیرک  

روستای استان فارس 

هوای عالی خونه بزرگ 

لبنیات محلی رایگان 😂

اب هم خوبه وضعیتش 

روستای بزرکیه کسی کاری ب کسی نداره 

با شهر هم پنج دیقه فاصله داریم

کار هم نمیکنم 

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
منم نمیتونم دقیق آدرس بدم ولی تو یکی از روستاهای آذربایجان غربی زندگی می‌کنیم فصل کاره مردا که کسی ...

براتون اب نمیارن با تانکر؟ ما چندسال برامون اب میاوردن .الان یه دوسه سالیه ابمون درست شد .

ولی خب کم ابیه وسط روزا یا ابو قطع میکنن یا درحد لوله سماور میاد