2777
2789

با پیج فیک فالوش داشتم استوریمو ریپلی کرد جوابشو دادم بعدش گفت میشه اشنا شیم من گفتم باشه ولی نکفتم منم یه اسم المی گفتم الان احمق هول باهام دوست شده ولی نمیدونه من از فامیلاشم چجوری بفهمم دوستم داره یا نه 

اینم بگم کراشم فامیل نزدیکمه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

وقتی درخواست اشنایی داده یعتی کنج ذهنشم نیستی گلم 

بنظرم ابروتو و احساساتو بردارو. بلاکش کن و دیگ بش فک نکن

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی درخواست اشنایی داده یعتی کنج ذهنشم نیستی گلم بنظرم ابروتو و احساساتو بردارو. بلاکش کن و دیگ بش ...

میدونم عزیزم من خیلی وقته بعش فکر نمیکنم چون نامزدم داره احمق

فقط گاهی وقتا میاد تو فکرم

الان میخوام بخاطر سرگرمی چند روزی سر ب سرش بزارم ببینم چجور ادمیه😂

اگر یک درصد بهت حس داشت هرجور شده بود نشون میداد حتی فامیل هی استوریتو ریپ میزنن وخودشیرین بازی درمی ...

من نامزد دارم اخه

الان حمله نکنید برام

وقتی خیلی راحت ب تو پیشنهاد داد از کجا معلوم همزمان با صد نفر دیگه نیست؟ 

چون تو فامیلی بهت پیشنهاد نمیده دیگه

مطمعن باش دوست نداره 

دوست داشت چه دلیلی داشت ب یکی دیگ پیشنهاد بده 

بچه سال نیست؟؟! 

وقتی خیلی راحت ب تو پیشنهاد داد از کجا معلوم همزمان با صد نفر دیگه نیست؟ چون تو فامیلی بهت پیشنهاد ن ...

۲۰ سالشه

منم قصد ازدواج باهاش ندارم اونم خودش نامزد داره 

من هیچی به فکر نامزدشم نیست احمق

میدونم عزیزم من خیلی وقته بعش فکر نمیکنم چون نامزدم داره احمقفقط گاهی وقتا میاد تو فکرمالان میخوام ب ...

عجب 

چقد نامزدش گناه داره 

ولی کار شما هم بکل غلطه عزیزم 

شماهم داری خودتو گول میزنی ب اسم سرگرمی 

این چ سرگرمیه که ب همجنس خودت رحم نمیکنی؟ درسته اون طرف ذاتش خرابه شما چی؟ شما باید ب اینکار کثیف و غلط ادامه بدی بنظرت؟ 

من درهرصورت اینکارو اشتباه میدونم ...و اینکه امیدوارم تمومش کنی هرچه زودتر و خودتو الکی ب گناه الوده نکنی ❤️

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

نامزد داره شمام نامزد داری

بعد کراشتم هست 

بعد پیج فیکم بخاطرش راه انداختی 

دنبال حسشم هستی 

بیخیال 

بیچاره نامزد هردوتاتون

اون هوله بعد ب خودتون چی میگین عزیزم؟ 

... 🤍🦋
۲۰ سالشهمنم قصد ازدواج باهاش ندارم اونم خودش نامزد داره من هیچی به فکر نامزدشم نیست احمق

جااان

این دیگه کیه 

عجب لاشیههه 

ولی اخه تو چرا روش کراشی وقتی نامزد داره 

بنظرم کلا بیخیالش شو بلاکش کن عاقبت خوبی نداره این کار

شاید بعدا برات دردسر شه 

اینم معلومه از این لاشیای عوضیه خاک توسرش 

نامزد داری دنبال کراش ک بفهمی دست داره یا ن تازه اونم زن داره😑

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

وای متاسفم دلم میسوزه برا همسرت و همسرررررش

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.
عجب چقد نامزدش گناه داره ولی کار شما هم بکل غلطه عزیزم شماهم داری خودتو گول میزنی ب اسم سرگرمی این چ ...

میدونم عزیزم فقط میخوام مغز و قلبمو راحت کنم خیلی زیاد که باهاش در اطبات باشم یه هفته بیشتر نیست عزیزم اگه اون بهم حس داشته باشه هم من باهاش ازدواج نمیکنم چون دوتامون نامزد داریم فقط میخوام از کنجکاوی در بیام

2810