خسته ام،بال و ورشکسته ام،فقط دعاکنین واسه دخترم،بچه قد یه عدس تو دهنش خامه کیک تولد رفته از بس اسهال رفته و ادرارش سوخته داره نابود میشه از بدو تولد این مشکل و داشت دکترش میگفت تا یک و نیم سالگی خوب میشه اما هنوز نشده خیلی ناراحتم براش پسرم۴سالشه بستنی چیزی جلوش میخوره دخترم گریه میکنم میخواد خدایا به دادم برس خسته شدم برام دعا کنین نور به قلبتونبباره
الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر منم آلرژی داره،رفلاکس هم داره فاموتیدین هر دوازده ساعت میخوره،این دفعم قد یه عدس خامه خورده بود ...
دختر منم ی مدت اسهال گرفت بردم دکتر دارو داد گفت اگه تا س روز با دارو خوب نشد شیر مخصوص بگیر براش بعد یک روز دیدم علائم اش شدید شد شیر و دادم خورد خوب شد ولی بعد چند ماه ک خریدن این شیر برام سخت شد بردمش دکتر گفت چند روز شیر آپتامیل پپتی رو با آپتامیل ساده ترکیب کن بده اگه دل درد نگرفت و اذیت نشد دیگه ساده بده منم دادم دیگه علائم دیگه ای نداره غیر اینکه صورتش پر جوش و پاها و روناشو بازوهاشم تک و توک داره هر چی پماد میزنم باز در میاد بچه های شما هم این جوش های ریز. و دارن؟؟؟
من دختر اولم بعد یک سال نیم خوب شد ولی دومی بعد دو سال نیم بدن بچه ها با هم متفاوتن خیلی سخته اول محصولات پره بیوتیک دادم بعد محصولات گوسفندی بعد همه چی خوردن
ببخشید ولی توروخدا علائم رفلاکس چیه؟؟پسرم یهفته ست اسهال ویروسی گرفته چندشبع ک متوجه میشم عق میزنه و ...
نه عزیزم اگه تا به حال نبود الان بخاطر همون اسهالشه که ویروسیه،علائم رفلاکس بیشتر بیقراریه ،شبا اصلا نمیتونه بخوابه هر یه ربع نیم ساعت بیدارمیشه شیر یا آب میخوره،با سونو هم کاملا مشخص میشه
الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم الهم عجل الولیک الفرج انشالله عاقبت بخیر بشین برای منم دعا کنید دعا درحق دیگران دعا های خودت مستجاب میشه❤️