2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومای گل 

اول اینکه حتما به پزشک متخصص مراجعه کنید. داروهایی که میده مصرف کنید. نوع کیستتون رو بپرسید. و مواردی که میگم رو با تحقیق انجام بدید شاید برای من جواب داده ولی برای شما جواب نده 

عزیزا 

من قرص جلوگیری روجا رو مصرف کردم اماااااااااااااا 

در کنارش اصلاح سبک داشتم. توی یک ماه و نیم و درمان شدم..... غذای سرد رو تا جایی که تونستم گذاشتم کنار. لبنیات قند شیرینی حذف 

گرمیجات خوردم 

پیاده روی روزانه 

رقص 

عسل و سیاه دونه 

عرق رازیانه، عرق فراسیون، عرق بومادران 

شربت فراسیون 

قرص پونیکا 

زیر شکمم رو دائما با روغن سیاه دانه چرب کردم و کمر بند شتری می‌بستم و خواهم بشت چون میخوام بچه دار شم 

دو تا داروی گیاهی برام عطاری درست کرد مصرف کردم 

کلم بروکلی خوردم کم و بیش 

بادام، زعفرون، شیره انگور 

قرصای تقویتی هم خوردم. امگا 3، منیزیم، ویتامین C, E, D

ادمی که سابقه کیست داشته باشه احتمال بچه دار شدنش کم میشه؟ گفت یکی از تخمک هات هم تنبلن سمت چپ و عفونت نمیدونم چیم داری چجوری میشه زود اقدام کنم بعد از درمان یا چندسال دیگه بچه بیارم مشکلی پیش نمیاد؟

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
ادمی که سابقه کیست داشته باشه احتمال بچه دار شدنش کم میشه؟ گفت یکی از تخمک هات هم تنبلن سمت چپ و عفو ...

عزیزم 

این فکرو از ذهنت بنداز بیرون 

تو هر چندتا که بخوای در زمانی که خدا برات مبخواد و قطعا بهترین زمانه بچه دار میشی. 

بهت دکتر دارو میده. خودت هم سبک زندگی سالمی در پیش میگیری. تحرک داری و.... کارایی که گفتم. مثلا چرب کردن شکم رقص جلو اینه گرمیجات و.... که برا بارداری خوبن.... قطعا بچه دار میشی نگران نباش 

2810