2777
2789
عنوان

بیاین بگیم شوهرامون سربازیشونو کجا گذروندن😂🤑

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه به همین راحتیه به شما امریه بدن؟😁

اگه درس بخونی و بری مصاحبه دربیای اوکی هست و پسر خاله منم امریه گرفت تو فرمانداری کار میکنه رشته منم حسابداری هست از خداشون هست!!

البته حیف ما اهل پارتی بازی نیستیم وگرنه از فامیل ها یه زمان رئیس اعزام نیروی یکی از استان های بزرگ بود ولی هیچ وقت از پارتی استفاده نکردم و نمیکنم .

متعهد✨M🤍F✨
چندتا تاپیک و گزارش زدی وای شبیه بچه مبصرای کلاس اولی که واسه معلم چاپلوسی میکننواقعا جالب نیست

این نظر شماست،من تنها تاپیکایه سیاسی که خلاف قوانین سایت هست رو گزارش زدم

در ضمن کار شما هم مثله مادر دانش اموز کلاس اولی هست که میگه بچه من مشکلی نداره و کاری نکرده،و خطاب به اون یکی مادر میگه تمامی مشکلات از سوی شما و بچتون هست بچه خودتون رو جمع کنین 

اینطور حرف زدنتون مثله این مادری هست که مثال زدم

اگه درس بخونی و بری مصاحبه دربیای اوکی هست و پسر خاله منم امریه گرفت تو فرمانداری کار میکنه رشته منم ...

آفرین به شما،باریکلا به شما😂

حس میکنم حرف زدنتون پارادوکس داره اخه میگین حیف اهلش نیستم،اخه برادر جان یعنی چی حیف،این کار مگه حیفم هم داره؟

حالا بیخیاله این موضوع

در نظر دارین امریه کدوم ارگان بشین؟امریه ها که فکر میکنم ظرفیتش خیلی کمه

چطور شد که سربازی نرفت؟

تک فرزند بود باباشم بالای ۵۰ معافیت گرف

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      
2810