2777
2789
عنوان

جوجه رنگیم وحشی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 35 پست
چرا باید خونه مامان بزرگت باشه که شوهر خالت بخواد بکشتش

چون اونا زیاد هستن اونجا خالم میزنه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای شما جنگی نمیشه بزرگ میشه ؟

نداریم تو آپارتمان مرغ و جوجه بیارم چکار😅

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فسقلی مامان، منو بابایی منتظرتیم  میشه برامون دعا کنید. من امسال قول دادم به هدفم میرسم فقط بخاطر آریایِ مامان... آدمی درک و شعورش بالاست که قضاوت نکنه مسخره نکنه تحقیر نکنه خودشو بالاتر از بقیه نبینه حتی به کوچکتر از خودش ام احترام بذاره🙏🏻

برای شما جنگی نمیشه بزرگ میشه ؟

ببین مادرشوهرم ایناهم داشتن این شرایط بود ولی وقتی حس کنن میترسی میوفتن دنبالت بهتراینه توقفس نگه داری یاهم اگه خروس کامل شده پخ پخش کنین

نداریم تو آپارتمان مرغ و جوجه بیارم چکار😅

فک کنم اینا جوجه لاری چیزین

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
میگم چرا باید جوجت اونجا باشه چی میگی بابا

گفتم بردم تو حیاط😐😐😐😐چون حیاط نداریم 

لابدخون دادی بهش وحشی شده

نه ندادم

خب طبیعیه اینا چون ژنتیکشون دستکاری شدن.همشون اگه بزرگ بشن وحشی میشن...اگه میخوای نکشنش .چندبار بزنش.بزار بترسه.من همین کارو با خروس خونه پدرم اینا کردم.الان از دور چوب ببینه طرف آدم نمیره

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه