من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جایی خوانده بودم که درد آدم را بزرگ میکند و روح را صیقل میدهدو تجربه را زیاد میکند. هیچ جا ننوشتهاند که درد با یک زن، با یک مادر چه میکند. مادران درد کشیده یا زود میمیرند، یا برای همیشه میروند، یا میمانند با چشمانی که رنگِ بیتفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخنهایش جز درد چیزی نمیروید، و گیسوانی که رقص بر شانههای زنانه را به خاطر نمیآورند. مادرانی بی هیچ آرزویی، با دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمیروند چیزی ننوشته است.
من ژل شستشو مایع شستشو ایران خیلیه نمیدونم چجوری استفاده کنم 😐
روتین روزانا من اینه .
صبح فقط با آب خالی . ابرسان اول میزنم بعد مرطوب کننده بعد صد افتاب و ارایش میکنم و میرم بیرون وقتی میان خونه با فیس واش صورتمو میشورم و با تونر یا میسلار تمیز میکنم که کامل ریمو بشه باز آبرسان و مرطوب کننده میزنم .
اگر روز سرم هام باشه نیاسینامید میزنم اول بعد ابرسان و مرطوب کننده . اگر روز رتینول باشه شب رتینول میزنم و ابرسان و مرطوب کننده