2777
2789

سلام 

من قرار بود تا ۶ ماهگی دخترم کار نکنم و بعدش دوباره کارم رو به شکل محدود شروع کنم.

یه دختر حدودا ۴ ساله دارم و دختر دومم ۶ ماهش شده

تصمیم گرفتم چندماه دیگه هم صبر کنم و کارم رو شروع کنم.

چون واقعا من از نظر روحی نمی‌تونم کار کنم،دختر بزرگم رو می‌ذارم مهد و یه مربی خصوصی توی مهد براش گرفتم سه روز در هفته می‌ره تا ساعت ۴ 

بنظرتون دختر کوچیکمم بذارم مهد یا یه پرستار مطمئن بگیرم؟

پرستار بهتره 

ولی دوربین بذار حتما و حتماااا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید بعنی این کار واقعا اینقد می ارزه که دوتا بچه کوچیک اینجوری بشن !!!

من نظر درباره‌ی کار کردنم نخواستم دوست عزیز 

در مورد چیزی که خواستم یا نظر بدید یا بگذرید 

در ضمن من ۱۲ سال درس خوندم و وکیل و الان دوست دارم کار کنم

نه خودم نه همسرم مشکلی نداریم

احتمال میدم وضع زندگی هر دو تا دخترای من از خود شما هم بهتر باشه چه برسه به بچه‌هاتون 

پس در مورد چیزی که نمی‌دونید اظهار نظر نکنید

دوربین می‌ذارم این پرستار،پرستار دختر خواهرشوهرمم بودهبهش اطمینان دارم ولی دوربین هم حتماااا میذارم

نمیخام بترسونمت ولی پرستار بابام برای مادربزرگم گرفت پرستاره با وجود دوربین میدونست هست مادربزرگم کتک میزد یا دزدی می‌کرد چون میدونست دوربینی چک نمیشه 

هرازگاهی داخل دوربین چک کن به پرستاره زنگ بزن عه فلان اتفاق داخل خونه افتاده مشکلی نداری؟

که بفهمه دوربین چک میشه 

من نظر درباره‌ی کار کردنم نخواستم دوست عزیز در مورد چیزی که خواستم یا نظر بدید یا بگذرید در ضمن من ۱ ...

منم فحش ندادم که از صحبت کردنتون مطمین شدم وکیل هستید 

درضمن وضع زندگی من عالیه ‌خودمم کارمندم چقد غرور دارید تو صحبت 

من فحش دادم مگه

نمیخام بترسونمت ولی پرستار بابام برای مادربزرگم گرفت پرستاره با وجود دوربین میدونست هست مادربزرگم کت ...

نه این خانم رو من سالهاست میشناسم ولی خب احتمالا بذارم مهد با نظراتی که دوستان دادن که پیش اون یکی دخترم باشه

چون کلا سه روز در هفته‌ست

مرسی از نظرت عزیزم❤️

دوربین می‌ذارم این پرستار،پرستار دختر خواهرشوهرمم بودهبهش اطمینان دارم ولی دوربین هم حتماااا میذارم

اشنا که اصلا نیار 

حرف میبره میاره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
2810