2777
2789
عنوان

همسایمون کل نذریا رو دزدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو ظرف گذاشتی بنده خدا. فکر کرده کلش نزر هست

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

اسی اون بنده خدا اشتباهی فکر کرده چون تو یکبار مصرف ریختی بردی در خونه همش مال اوناست. نگو دزدیده خدا رو خوش نمیاد

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊

استارتر ولش کن یه بار من یه بسته خرما نذر کردم ببرم مزار شهدا بردم اولین کسی که گرفتم جلوش یه خانومه پیر با سرو وضع نامناسب بود بهم گفت اگه همرو میدی ببرم توضیح دادم اوردم پخش کنم گفتم نه من همرو میخوام من لجم گرفت از پرروییش ندادم گفتم نمیشه اونم رفت  خلاصه بردم جای دیگه پخش کنم دیدم همه سرووضع مناسبان اصلا پشیمون شدم گفتم حالا اینا یه دونه خرما نمیخوردن چی میشد خیلی عذاب وجدان گرفنم که دستشو رد کردم کاش میدادم همون یه نفر شایدبه چن روز میخورد ، ولی خوب دونه دونه پخش میکنی ثواب داره اما کسایی میخورن که احتیاج ندارن ، تو بحث نذری هم انفاق خیلی مهمه من نمیدونستم انفاق یعنی کسی رو پیدا کنی که واقعا احتیاج داشته باشه نه ادمای معمولی، حالا نمیدونم پیرمرد همسایه چطوریه وضعش من کلی نوشتم بقیه هم دیدن و پیش اومدن براشون ناراحت نشن نذرشونم خیلی بیشتر قبوله 

اسی اون بنده خدا اشتباهی فکر کرده چون تو یکبار مصرف ریختی بردی در خونه همش مال اوناست. نگو دزدیده خد ...

اخه خیلی بود چرا یکی باید اونهمه خرما برات بیاره😭😭😭

خوب بنده حدا فکر نمی کرده یه نفر در خونش رو بزنه که یک دونه خرما برداره!!!!!

بعدم هیچ ظرفی نداشتید که تو ظرف یک بار مصرف بریزید ؟

یک بسته و نیم رو تو ظرف می ریختید روش رو با پودر نارگیل و .. تزئین می کردید میبردید .

همسایت مثل شوهر منه یکی هرچی بهش تعارف کنه برمیداره میره تشکرم میکنه  

یبار رفته بود دندون پزشکی دکتر از دوستای صمیمی بابامه ولی خودمون هربار پیشش میرریم پول میدیم بلخره دکتر زحمت کشیده  

رفته اونجا دکتر دوتا تعارف زده نمیخواد بدی و اینا اینم کله کرده اومده بیرون   

بعدش به من میگه دکتر عجب ادم خوبیه ازم پول نگرفت  

هیچی دیگه خودم زنگ زدم منشی دکتر گفتم خانم هزینه ش چقدر شد بگید شوهرم کارت به کارت کنه   

خنگهه ولی دوسش دارم   

اخه خیلی بود چرا یکی باید اونهمه خرما برات بیاره😭😭😭

عزیزم خب توضیح میدادی براش فکر کرده نذریه. برای من پیش اومده همسایه یه سطل شاتوت بیاره یا خودمون با سطل انگور می‌دیم اشتباه متوجه شده دیگه

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
خوب بنده حدا فکر نمی کرده یه نفر در خونش رو بزنه که یک دونه خرما برداره!!!!!بعدم هیچ ظرفی نداشتید که ...

اخه تا حالا نذری نداده بودم مامانم میده همیشه پودر نارگیل نداشتیم

🤣🤦‍♀️

ببخش اسی نمیتونم جلو خندمو بگیرم 

ولی چرا انتظار داری مردم واسه هر خرما میخورن صلوات بفرستن از کجا میدونی انجام میدم

همین که بیرون دادی کفایت میکنه 

بعد بنظرم ظرف خیلی کوچیک یک بار مصرف می‌گرفتی 

مثلا ۱۰ تا 

کنارش یک دونه خرما و یک دونه کیک یزدی میزاشتی میبری آرامگاه پخش میکردی 

یا یک بسته بیسکویت میگرفتی ۲۰ هست پخش میکردی‌

مرسی اینو خوندم اروم شدم

خواهش میکنم میدونم چه حسی داری اما احساس میکنه تعداد نفرات زیاد شه قبولتره اما اینطور خدادمیبینه چی شده انشالله همیشه هرچی از خدا بخوای بده بهت ❤🌹❤

🤣🤦‍♀️ببخش اسی نمیتونم جلو خندمو بگیرم ولی چرا انتظار داری مردم واسه هر خرما میخورن صلوات بفرستن از ...

تنهایی نمیتونم برم مزار دوره اینجا نزدیک بود گفتم راحت تره فکر نمیکردم اینجوری شه