2777
2789
عنوان

تو این هفت ماه بارداری اولین شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 22 پست

الان که روزای خوبته 

به دنیا بیاد کلا دیگه با خواب خداحافظی کن🥴

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وااای من و نترسون خط قرمزم خوابمه😭نی نی شما چیه😍علائمت چی بودمن تهوع اصلااااااا ندارم فقط دل ضعفه ...

من هم شیرینی جات دوست داشتم هم ترشیجات 😂 و حالت تهوع هم همون سه ماهکی داشتم فقط ک خیلی اذیت شدم 

بیشتر بدنم خسته و کوفته بود و نی نی کوچولومم پسره عزیزم

خدا بداند کافیست❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان که روزای خوبته به دنیا بیاد کلا دیگه با خواب خداحافظی کن🥴

منو‌ نترسون آخه خواهرزادم خیلی آروم بود فقط موقع گشنش میشد ی زره نق نق میکرد تموم 

خدا بداند کافیست❤️
من هم شیرینی جات دوست داشتم هم ترشیجات 😂 و حالت تهوع هم همون سه ماهکی داشتم فقط ک خیلی اذیت شدم بیش ...

ای جونم خدا برات ببخشه بسلامتی بغلش کنی

پس فکر کنم کلا نباید به علائم توجه کرد هر کی یه جوره

من هر کی میفهمه حاملم میگه تو پسر داری🤣ولی خودم از اول میگم دختره😍

ای جونم خدا برات ببخشه بسلامتی بغلش کنیپس فکر کنم کلا نباید به علائم توجه کرد هر کی یه جورهمن هر کی ...

مرسی فدات بشم منم همون ماه دوم  بارداری بودم ک هر کسی بهم میرسید میگفت بچت پسره و آخرشم همون شد😂 البته یکی از همکارام میگفت خیلی خوشگل شدی از موقعی ک باردار شدی صد در صد پسره

خدا بداند کافیست❤️
چراااا

سخخخخته.نه خواب راحت داری نه آرامش داری.همش استرس سالم بودن جیگر گوشت،امروز تکون خورد امروز تکون نخورد.امروز زیاد داره تکون میخوره ،بهم ریختگی هورمونا و .....یعنی تو بارداری فقط شاخ دراوردن غیر طبیعیه وگرنه هممممه چیز محتمله.😄

سخخخخته.نه خواب راحت داری نه آرامش داری.همش استرس سالم بودن جیگر گوشت،امروز تکون خورد امروز تکون نخو ...

دقیقا😂😂من هر جام‌ درد میگیره ب همسرم میگم میگه طبیعیه😂😂یعنی اگه من بمیرمم میگه اشکال نداره تو بارداری طبیعیه😂😂

خدا بداند کافیست❤️