2777
2789

آره لباس عروسم بپوش

واقعا این خز بازیا چیه 

یه کت شلوار شیک بپوش میکاپ همیشگی موهاتم اتو بکش

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ساده 

شنیون نکن

میکاپ هم خیلی ساده خودت انجام بده خیلی نچرال باشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

من دیدم انجام میدن

ولی خودم هفته پیش انجام ندادم پیراهن پوشیدم و موهام و ساده و میکاپ همیشگسغ

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه لباس رسمی و شیک بپوش 

موهاتم صاف کن و باز مثلا بزار . ارایشم در حد مهمونی اینا 

البته بازم بستگی داره به از چه نوع خانواده ای هستن 

بعضیا لباس شبم میپوشند اگه داخل تالار جایی باشه 

اگر سالن گرفتن و زن و مرد سوا هست، یه میکاپ سبک، موها هم در حد مرتب بودن...یعنی شینیون مفصل نه، یه چیز عادی حای کمتر از حد تولد

لباس هم باید در حد کت و دامن یا مشابه اون باشه

پیراهن مجلسی خیلی توی اینجور مجالس توی ذوق میزنه.

کاربر قدیمی ام...یعنی خیییلی قدیمیا  اون موقع که اغلب کاربرا نمیدونستن نی نی سایت چی چی هس.
عزیزم مسخره گردن نداره.من تا حالا ولیمه نرفتم و واقعا نمیدونستم.

نه واقعا نیازی نیس بابا 

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️