2777
2789
عنوان

جاری و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7004 بازدید | 144 پست
مثل اینکه شوهرت شفا پیدا کرده😒قبلا همه جاش درد میکرد که

😂

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکوک نشو 

خیلی از مردا اینجوری ان متاسفانه،اما از روی هوا و هوس نیست 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میدونی نمیخوام قضاوت کنم ازدواج با برادر شوهرم هم داستان داشت برادر شوهرم زنش و طلاق داد این گرفت

چی؟؟؟؟

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
اتفاقاً به هرزه بودنش شک کن. جاری و شوهر اشغال منم همین بودن.آخرش هرزه خانم رو طلاق دادن تا من راحت ...

عزیژم نمیشه اینقد راحت قضاوت کرد شمااصلا نمیشناسی طرفو اون دنیا چجورمیخای ثابت کنی هرزه بودنشو تهمت به این سنگینی میزنی گلم 

درک میکنم شاید بخاطر شرایطی که برات پیش اومده ناراحتی و برات ارامش میخام از خدا ولی اسی خودم میگه مقصر شوهرشه 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

به عنوان فرد غریب که آمده توی خانواده همسر به عنوان زن برادرش براش احترام میزاره به خاطر برادرش شک نداشته باش مگه کسی چشم بد به زن برادر خودش داره؟ این فکرهای که مغز آلوده میکنه از خودت دور کن 

جنوبی ام =گذاشته ام بهم درس داد که هیچ کسی شبیه حرفهاش نیست 🌷💔

نمیشه که مشکل از شوهرت باشه و از طرفی هم اون چیزی نگه! خودمون زن هستیم می فهمیم یکی لوس بازی در بیاره، بعد چطور جاریت اینارو متوجه نمیشه؟؟؟؟؟ عجب! پس گناهشو نشور!!!!!!

مشکوک نباش کلا بعضی آدم ها غریب پرستن

اره عین شوهرمن همش خودشو بی ارزش میکنه غزیبه پرسته بشدت کسیم محلش نمیده باز خودشو میکشه اونوقت من که با همه ی سختیا بدیاش ساختم کاری به من نداره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
لابد دختره قرتی و امروزی و قشنگ هست که تحویلش میگیره این زمونه همه عقلشون به چشمشونه

والا اگه تو صورتش زیبایی دیدی من اسم و عوض میکنم 

چاق اصلا تیپ اینا نداره ولی همه براش میمیرن

منم یکم زیاد حرف بزنم شوهرم خرابم میکنه میگه بس کن دیگه اینقدر دلم میشکنه جدیدا اینجوری شده از اول ز ...

همون دیگه اصلا به حرف آدم گوش نمیده ولی همون حرف کسی دیگه بگه با جون دل قبول میکنه

در هر صورت شما مقصر نیستی جانم وتقصیر اون دونفره ولی خوب شما هم مثل جاریت به خودت میرسیو اهل ناز و ع ...

بخدا من از اون تعریف نباشه خوشگل ترم با ادب ترم اون هر فوشی از دهنش میاد بیرون میگه 

ان شاء الله امشب میره خونه خودش ولی بخدا انگیزه منو از بین برده

اینجور مواقع مردارو جو میگیره میخوان خودشونو مهربون نشون بدن جلو شخص جدید برا همین جو میگیرشون 

تا میتونی دور باش و مدام باهم نباشید 

حد و مرز رو همین اول رعایت کن ک برا اوناام عادت بشه