2777
2789
عنوان

هوش نوزاد

188 بازدید | 13 پست

سلام مامان هادختر من ۱۱ ماهشه و هنوز دندون نداره علاوه بر اون سینه خیز به سختی میره  چهاردست و پا نمیره حتی دستش رو هم نمیگیره به جایی بلند شه . خیلی نگرانشم یعنی کم هوشه؟

چون توی مقالات خوندم رشد حرکتی از نشونه های هوشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من از ۹ ماهگی کامل راه میرع یعنی خیلی باهوشه؟؟؟؟؟؟

وای چطوری از 9 ماهگی راه میره😍

دختر من 13 ماهشه هنوز حتی نمیتونه خودش بدون کمک وایسه میترسه واسه راه رفتنم هیچ تلاشی نمیکنه

وای چطوری از 9 ماهگی راه میره😍دختر من 13 ماهشه هنوز حتی نمیتونه خودش بدون کمک وایسه میترسه واسه راه ...

دختر منم از ۹ ماهگی راه میره ۵ ماهگی قشنگ چهار دست و پا میره بچه ها باهم متفاوتن

در حسرت دیدار حرم امام حسین  

عزیزم دخترت چاقه یا لاغر؟؟

رفتاری داره که نگرانت کنه به غیر از حرکتش؟؟

پسر خودم ریزه ولی چاق بود نمیتونست سینه خیز بره یکم بعدش چهاردستو پا رفت دیگه ۱ سالش تقریبا تموم بود تاتی میکرد الانم خوبه شکر 

وای چطوری از 9 ماهگی راه میره😍دختر من 13 ماهشه هنوز حتی نمیتونه خودش بدون کمک وایسه میترسه واسه راه ...

هر بچه ای یه توانایی داره بچه دیگم از هشت ماهگی رفت 

ولی الان این دخترم هنوز حرف نمیزنه و فقط دده و مامان میگه

پسر منم ۱۰ ماهشه چهار دست و پا میره خودش دست میگیره وایمیسته ولی میترسه هنوز راه بره 

اصلا ربطی به هوش نداره 

بعضی بچها میترسن تا ترسشون بریزه خودشون حرکت میکنن

من بچمو سینه خیز میزاشتم که زودتر چاردستو پا برا

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
آره دخترم 7 ماهگی چاردست و پا رفت ولی راه نمیره

نگران نباش تا دوسالگی راه میره ،والا اصلا خوب نیست راه رفتن تو این سن ،انقد از بلندی میافته ،به دیوار میخوره عقلش به هیچی نمیرسه