2777
2789

تنفسش صدا داره موقع خواب؟ صدای خر خر و خس خس و تجربه نکردن؟ چیزی میدونین بگین

بچه من ۲ ماه و نیمشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستتو پشتش بگیری حس میکنی وقتی نفس میکشه یه چیزی مثل یه خط یه خش از نفسش رد میشه که نشون میده سرماخو ...

خب از اول این جوری بوده کلا خیلی صدا از خودش در میاره موقه خواب ی جور موقع بیداری ی جور

بعنی از اول سرما خورده بوده

دستتو پشتش بگیری حس میکنی وقتی نفس میکشه یه چیزی مثل یه خط یه خش از نفسش رد میشه که نشون میده سرماخو ...

نه لزوما همیشه سرماخوردگی نیست گاهی رفلاکس پنهان هم هست که باعث خس خس سینه میشه  ،،،گاهی جی جی تو دماغشون هست  

بچه ها کلا زیاد صدا درمیارن اینی که من میگم نمیدونم میتونم منظورمو خوب برسونم یانه یه حس اینکه نفسش خالی نیس فقط هوانیس یه خش داره اگر از اول بوده شاید مجاری تنفسیشو موقع تولد خوب تمیز نکردن درهرحال یه چکاپ هم به شما آرامش میده که میفهمین چیزی نیس اگرم خدای ناکرده سرماخوردگی داشت که درمان میشه

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
نه لزوما همیشه سرماخوردگی نیست گاهی رفلاکس پنهان هم هست که باعث خس خس سینه میشه ،،،گاهی جی جی تو دم ...

اگه شیر مادر میخوره حساسیت به پروتئین گاوی هم میتونه باشه مادرش نباید لبنیات و گوشت گاو و فرآورده های گاوی بخوره 

نه لزوما همیشه سرماخوردگی نیست گاهی رفلاکس پنهان هم هست که باعث خس خس سینه میشه ،،،گاهی جی جی تو دم ...

اوه اوه جی جی  

خدا براشون حفظش کنه جوجو فسقلیو    

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش