2777
2789

یعنی خوشم نمیاد کسی از حال بدم با خبر شه حنی اگه‌یه یه روز دستم بخوره بزارم مخاطبام تعجب میکنن😂

بعضیا میزارن که چی بشه همه ببینن ناراحتن….خب که چی ببینن که جی بشه؟

من اصلا نمیتونم غمگین بزارم‌با اینکه دوستشون دارم هم نمیتونم بزارم نمیدونم کرا

به نظرتون کارم‌درسته یا نه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمیذارم، ولی خب همه که مثل هم نیستن، اونا هم دلایل خودشونو دارن لابد

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بر عکس منی

من حالم بد باشه دوس دارم با یکی حرف بزنم یا چت کنم یا استوری بزارم 

ولی خب استوری چون ادم بعدش ک حالش خوب میشه پشیمون میشه ک چرا گذاشتم و همه فهمیدن حالم بده زیاد نمیزارم منم 

خانما تروخدا اولین تاپیک منو ک با اکانت زدم(همونیم که بله برون کسی دعوتم ک منو میخواسته) میشه گزارش ...

تو جرا تو همه تاپیکا میپری

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

تو جرا تو همه تاپیکا میپری

دارم شناسایی میشم واسه اون تاپیک

بحث ابرومه چیکار کنم؟ 🥲

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊

2810