2777
2789
عنوان

من از دست این شوهرم وخانوادش چیکارر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 44 پست
یعنی چی نمیزاره مادرشوهرم؟ خوب مشخصه خودت هم راضی که اختیارتون دست اونه!!!! دو نفر آدم بالغ باید ماد ...

من هرچه با زبون خوش دعوا قهر رفتم شوهرم میگه من بیشتر وقتا خونه نیستم تنها نمی شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هرچه با زبون خوش دعوا قهر رفتم شوهرم میگه من بیشتر وقتا خونه نیستم تنها نمی شه

خدا بهت صبر بده با این شوهرت جون مشخصه پشتت نیست شدی بازیچه دستش 

اینجوری زیاد زیاد ازهم دور هستید هم خودش هرز میپره معلوم نیست با کدوم زنی میگرده فک میکنی همه مثل خودشن می‌ترسه تو جدا شی از خونه مادرشوهرت 

شوهر منخیلی بچه ننست گزارش روزانه میده به مادرش

شوهر منم همین بود. ولی یاد گرفتم. وای الان اینا رو‌میگی اون روزا رو یادم میاد. عین احمقا مینشستم‌تو خونه نمیرفتم پیششون تا دعوتم نمیکردن شوهرمم هرروز باید میرفت سر میزد. اونم هم قشنگ گزارش میگرفت هم پرش میکرد. آخرشم شوهرم از من بدش میومد که تو با مادر من مشکل داری. الان میگم عزیزم صبر کن باهم بریم امروز مامانتو ندیدم دلم تنگ شده. هرشب شام میخوریم میریم خونشون تا وقت خواب هم شوهرم راضیه که تو با مادرم خیلی خوب شدی. هم قشنگ مراقبشم نمیزارم گزارش بیخود بده و هم اینکه نمیتونن پرش کنن.

بعدم چیزایی که نمیخوام مادرش ابنا بفهمن رو خیلی با سیاست بهش میفهمونم که نگن

مثلا یه چیز میخوایم بخریم میگم بیا تا نخریدیم نگیم. چون یهو میگیم میخوایم یه چیز بخریم بعد یهو میبینی اصلا جور نمیشه ضایع میشیم. یا میگم بیا تا مسافرت قطعی نشده به کسی نگیم. من حتی به مامان و بابامم نمیگم. اخه اصلا قانونشه به کسی بگی اصلا جور نمیشه بری.

یا میگم دعوامون رو خانواده هامون نفهمن. اونا چه گناهی کردن که بشینن تو خونه فکر و خیال ما رو بکنن. ما زن و شوهریم زود آشتی میکنیم. خلاصه که انقدررررررررر دور از چشم مادرشوهرم به شوهرم محبت کردم که الان مطمئنه حتی مادرش هم قدر من دوستش نداره و به من بیشتر اعتماد داره

بعدم چیزایی که نمیخوام مادرش ابنا بفهمن رو خیلی با سیاست بهش میفهمونم که نگنمثلا یه چیز میخوایم بخری ...

شوهر من دعوامون میشه زنگ میزنه با مادرش میاد توخونه ااد وبیداد می کنه . مادرشوهرم چنتا خواهر دلره همشون عروس هاشون فرار کردن از پیششون رفتن

تلفنی روزی سه چهار بار باهاش در ارتباطه

آره همین تلفنی رو ماهم داشتیم. باورت نمیشه میدیدی من نشسته ام خونه بیخبر از همه جا یهو شوهرم میومد دعوا راه مینداخت که خاله ام بوه زاییده تو باید زنگ میزدی تبریک میگفتی. یا خواهرم موهاشو رنگ کرده چرا نگفتی خوشگل شدی. حتما حسودی میکنی🤣💔 در این حد یادش میدادن. میگفتمم مامانت یادت داده دیوونه میشد میگفت تو مریضی به مامان من شک داری‌. اون بدبخت چیزی نگفته تو باهاش دشمنی. الان یه چیز میاد میگه میگم عزیزم اونا اصلاااا ناراحت نیستن. ناراحت بودن به خودم میگفتم. میبینی نه مامانت چیزی گفته نه‌خواهرت تو بیخود خودتو ناراحت میکنی. یه بار برگشت گفت اتفاقا مامانم زنگ زد به من گفت. گفتم پس مامانت زنگ زده. چادرمو برداشتم رفتم در خونشون. گفتم مادرجان من دختر شمام. حرفی دارید به خودم بگید. چرا پسرتونو پر میکنید.تو خونه ی من دعوا باشه اعصاب پسر تو هم بهم میریزه. ممکنه خدای نکرده تصادف کنه، سکته کنه. راضی هستی؟ دیگه نشست سرجاش

شوهر من دعوامون میشه زنگ میزنه با مادرش میاد توخونه ااد وبیداد می کنه . مادرشوهرم چنتا خواهر دلره هم ...

الهی بگردم زندگی منم همینطور بود. به خدا خودم و خانواده ام خون دل خوردیم تا شوهرم آدم شد. 

احتمالا شوهر شما نمیتونه خوب مدیریت کنه و تا ایشون از نظر عقلی و احساسی از والدینش جدا نشه وضعیت همینه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
گور به گور بشن هر چی مادرشوهر بد هست که نمیذاره آب خوش از گلوی پسر و عروسش پایین بره

متاسفانه هیچ وقت از بین نمیرن، من حامله بودم مادرشوهرم اومد بالا سرم دادوبیداد راه انداخت به خاطر یه چیز بی‌ارزش خودش رو هم عاقل میدونه🥲

2810