2777
2789

عزیزم توی مشهد قبلا با بیهوشی بود الان نیست . منم 58شنبه انجام دادم و به8 مدن دو هفته بود هرجا تونستم زنگ زدم گفتن با بیهوشی دیگه انجام نمیشه . من رفتم مرکز بهساز طب توی کاهدوز دو تا آمپول بی حسی قبلش برام زد و دردم خیلی کم بود . یک لوله بسته هم داشتم که با عکس بازش کرد . قبلا رفته بودم مرکز فرشچی که خیلی درد کشیدم اما این دفعه واقعا راضی بودم هم رفتار اپراتورش خوب بود و هم بی حسی ها کاملا روی کاهش دردم اثر داشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم توی مشهد قبلا با بیهوشی بود الان نیست . منم 58شنبه انجام دادم و به8 مدن دو هفته بود هرجا تونست ...

چرا دیگه بهساز طب با بیهوشی انجام نمیده اخه؟؟🥲

استاتر شما رفتی؟ چی شد؟ درد داشت؟

چرا دیگه بهساز طب با بیهوشی انجام نمیده اخه؟؟🥲استاتر شما رفتی؟ چی شد؟ درد داشت؟

بیهوشی نه ولی بی حسی قوی میزنه منه که اصلا اذیت نشدم برعکس دفعه قبلی . اخلاف اپراتور هم عالی بود . محیط هم تمیز بود

عزیزم توی مشهد قبلا با بیهوشی بود الان نیست . منم 58شنبه انجام دادم و به8 مدن دو هفته بود هرجا تونست ...

سلاام عزیزم چقدر هزینش شد براتون میشه لطفا بگین من امروز میخام برم ولی برای هزینش نمیدونم چجوریه

میشه برای سلامتی مادر و پدرم یه صلوات بفرستین ☺️♥️