قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 475 عنوان خانمای تهرانی بیاید ی لحظه ی سوال داشتم💔 349 بازدید | 36 پست خانما من بچمو تو ۳۵هفته از دست دادم سه ماه پیش😔خیلی ناراحتم سزارین شدم بی دلیل ایست قلبی کرد حالا میخوام برم تحت نظر دکتر حنطوش زاده کسی مریضش بوده؟ توروخدا کمکم کنید🖤 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔 1403/04/10 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 11768 نمیشناسم عزیزماما از ته دلم دعا میکنم یه بارداری سالم و بی دغدغه زد تجربه کنی و فرزندان سالم و صالح نصیبت بشهخیلی سختی کشیدی
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 475 نمیشناسم عزیزماما از ته دلم دعا میکنم یه بارداری سالم و بی دغدغه زد تجربه کنی و فرزندان سالم و صالح ... ممنونم عزیز دلم ی چشم اشکه ی چشمم خون نمیدونم چی شد یهو🖤 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 11768 ممنونم عزیز دلم ی چشم اشکه ی چشمم خون نمیدونم چی شد یهو🖤 الهییییییحق داری فقط سه هفته مونده بود تا دنیا بیاد چندین ماه با تکون هاش زندگی کرده بودینمیدونم واقعا چی بگم هرچی بگم غمت رو کم نمیکنهنمیدونم چرا خدا بعضی هارو اینقدر سخت امتحان میکنه
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 475 دکتر فرشته کریمی عالیه میخوای برو پیش اون مطبش کجاست عزیزم پرتونولوژیسته؟ دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 475 الهییییییحق داری فقط سه هفته مونده بود تا دنیا بیاد چندین ماه با تکون هاش زندگی کرده بودینمیدونم واق ... واقعا عزیزم داشتم تاپیک هاتو میدیدم ی سوال بپرسم؟ دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
melika1260 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 1615 نه متخصص زنان زایمان و ..... ما فامیل مون اصلا باردار نمی شد رفت پیش اون الان یه بچه داره . حتی شرایط مادرم اصلا خوب نبود ولی الان خودم یه داداش دارمیه مطبش توی اکباتان هست یه دونه توی چهارراه جهان کودک
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 11768 واقعا عزیزم داشتم تاپیک هاتو میدیدم ی سوال بپرسم؟ بفرمایید
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 475 نه متخصص زنان زایمان و ..... ما فامیل مون اصلا باردار نمی شد رفت پیش اون الان یه بچه داره . حتی شرای ... من مشکل باروری نداشتم حتی بارداریم پرخطر نبود نمیدونم چی شد😔ممنونم عزیزم دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 475 بفرمایید شما دلیل باردار نشدنتون چیه بچه دوم تونو تو بارداری از دست دادید؟ دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
melika1260 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 1615 عیب نداره واقعا این شرایط سخته الان میدونم حال و روحیه ات اصلا خوب نیست ولی امیدوارم خدا یکی بهترش بهت بدهد🥰
قاصدکggg مدیر استارتر عضویت: 1403/04/07 تعداد پست: 475 عیب نداره واقعا این شرایط سخته الان میدونم حال و روحیه ات اصلا خوب نیست ولی امیدوارم خدا یکی بهترش ب ... فقط دلم ب معجزه خدا خوشه میگم برام جبران میکنه جبران کنندس😭😭 دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
نیلوفرآبی۱۹۸۹هستم عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 11768 شما دلیل باردار نشدنتون چیه بچه دوم تونو تو بارداری از دست دادید؟ نه یه بار باردار شدم و یه پسر ۶ساله دارمبرای دومی هرکار کردم نشدحتی خواستم ivf کنم اما اصلا فولیکول مناسب نداشتم و تخمک کشی نشدم و دکتر گفت برم واسه تخمک اهدایی که منو همسرم مخالفیمشما بارداری اولت بود؟