2777
2789
عنوان

پسری که ازت پول میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 97 پست
آخه به نظرت ارزش خودمو نمیارم پایین ؟ چطور اون کلی ببخشید دست زده ب من دستمو گرفته بوسیده من که نمیت ...

همینا رو به خود احمقش بگو

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسما بهت توهین کرده کلا بلاکش کن یعنی چی پولمو پس بده عجب ادمیه هااا

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
شما هم وقت با ارزشتو گذاشتی پول لوازم آرایش زیبایی دادی بگو افتخار دادم اومدم باهات بیرون از سرتم زی ...

دقیقا حتی ۲ تا دیت اول من خودم با مترو رفتم با این‌که خودش ماشین داشت ولی میگفت من نمیتونم از بالاشهر پاشم بیام دنبالت ۱ ساعت راهه با مترو بیا زود تر میرسی

آخه به نظرت ارزش خودمو نمیارم پایین ؟ چطور اون کلی ببخشید دست زده ب من دستمو گرفته بوسیده من که نمیت ...

خب بلاکش کن

دیگه نمیاد سرکوچتون که

یکم قوی باش دختر

حرف زیادی زد برین بهش

هیچ غلطی نمیتونه بکنه

الان میفهمم که حتی این دو ماه هم اشتباه کردم باهاش حرف زدم تنها کاری که کرد وقتمو گرفت از لحاظ درسی ...

ببین هدف از رابطه چیه؟

حل معادله فیثاغورس؟یا دلیل سوراخ‌شدن لایه اوزون

رابطه یعنی وابستگی

وابستگی یعنی توقع

توقع هم تهش مشخصه...‌

با چشم باز انتخاب کنید

آقا هستم،جان عزیزت لایک نکن🫤🫤🫤

تقصیر اشتباه انتخاب خودت بود ....بخاطر همین نمیتونی پس بگیری ...بخاطر اینکه نباید زود وارد رابطه بشی ....خودت کردی پ انتظار پس گرفتن نداشته باشه

پول اونورو هم اگ میترسی ک شر شه بفرست بره برات هم مهم نیست نفرس

شده‌ای‌ قاتل ِدل..حيف ندانی‌ كه ندانی‌....!🌧⚡🌸🪴
حالت خوبه عزیز؟!! یعنی الان دارید میگید ایشون هزینه بوسیدن شما رو پرداخته با آبمیوه و بستنی؟!:/شما خ ...

قبول دارم که اشتباه کردم که فرصت دادم به همچین آدمی 

فکر میکردم نرمال همه همچین چیزیو میخوان ولی وقتی که گفت باید بیای خونه واقعا داشتم سکته میکردم