2777
2789

مقصر خودمم شاید

از ۲سالگلیش همش سرم شلوغه اینم یا خونه مادرمه یا مادرشوهرم

عذاب وجدان گرفتم

آبروم رفته

همش فحش میده

همه رو میزنه

فحشای بد میده

الان نمیدونم چکار کنم

از حجم کارم میخام کم کنم تا اینو تربیت کنم میشه بهم راهکار بدید؟ 

مشاور حضوری ببرم یا تلفنی  خوبه.؟ 

مهدکودک ببرم یکی دوساعت خوبه؟؟ 

چکار کنم؟؟؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از مشاورم کمک بگیری میگه اول خودتونو باید اصلاح کنید 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

همون خونه ی این و اون موندن باعث بی ادبی و گستاخی بچه میشه،خواهرم بشین خونه تربیتش کن

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

به نظرم شماخودت برو مشاور ازش راهکار بگیر که ازاین به بعد چی کارکنی که این کارارو نکنه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

بزرگ‌تربشه درست میشه حتما از یکی ازدوطرف یادگرفتا اینحربارو بنظرمن وقتی فحش داد فقط سکوت کن یاباهاش قهرکن ولی واکنش بدنشون نده بدترمیشه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

اینا رو دیده یاد گرفته 

خیلی عذرخواهی میکنم کسی تو خونه فحش میده؟ یه مدت واکنش نشون ندید نه بخندید نه ناراحت بشید از حرفاش تو محیط اطراف هم اگر دوستی جیزی داره که فحش میده نباشه و کلا فحش رو نشنوه خودش اوکی میشه

کتک نزنید

به جاش اگه یه روز فحش نداد بهش یخ جیزی بده که به دردش بخوره

اینا رو خواهرزاده ی من تاثیر داشت البته باباش خیلی فحش میداد

2810