2777
2789
عنوان

برای گرفتن حق طلاق چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 41 پست
ممنون نه عزیزم من موافق مهریه معقولم نه خیلی زیاد نه اونقدر کم

خب پس اگر خانواده داماد میگفتن یه سکه شما مخالفت میکردید؟

اونجوری نمیشد گفت چرا اول ازدواج به مهریه فکر می‌کنید مگه به فکر طلاقی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب پس اگر خانواده داماد میگفتن یه سکه شما مخالفت میکردید؟اونجوری نمیشد گفت چرا اول ازدواج به مهریه ف ...

عزیزم من اصلا اسم مهریه نیاوردم

گفتم اول ازدواج حرف طلاق نزنید خوبیت نداره 

من حرفم اصلا مهریه نبود 

خب پس اگر خانواده داماد میگفتن یه سکه شما مخالفت میکردید؟اونجوری نمیشد گفت چرا اول ازدواج به مهریه ف ...

حق طلاق کجا مهریه کجا 

مهریه از اول بوده  کم و زیادش هم توافق 

ولی حق طلاق چیز جالبیه؟

هیچ سنخیتی نداره با مهریه

عزیزم من اصلا اسم مهریه نیاوردمگفتم اول ازدواج حرف طلاق نزنید خوبیت نداره من حرفم اصلا مهریه نبود

حق طلاق هم مثل مهریه است 

همونجوری که مهریه با دید طلاق و فوت هست

حق طلاق هم همینه

به معنی این نیست که فرد قصد طلاق داره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حق طلاق کجا مهریه کجا مهریه از اول بوده کم و زیادش هم توافق ولی حق طلاق چیز جالبیه؟هیچ سنخیتی نداره ...

حق طلاق هم از اول بوده

فقط دست آقایان بوده 

حق طلاق هم مثل مهریه است همونجوری که مهریه با دید طلاق و فوت هستحق طلاق هم همینهبه معنی این نیست که ...

باشه عزیزم درست میفرمایید 

همگی بفرمایید بگیرید 

لطفا دیگه ریپ‌نزنید 

شاهد نمیخوادمدارک شناسایی و عقد نامه میبری دفتر ثبت اسناد رسمییه سند تنظیم میکنن که همسرت به شما وکا ...

عزیزم یه سوال 

من وقتی ک با همسرم رفتم دفتر

چی بگم؟

بگم تام بلاعزل 

یا فقط بلاعزل؟!

و اینکه حق توکیل به غیر یعنی چی؟!🥺

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /
اره شوهرم یه خطایی کرده بود(تو وسایلاش تریاک پیدا کردم) و بر اینکه جلو فامیل علنی نکنم و دیگه تکرار ...

آبجی بلاعزل 

یا تام بلاعزل بگم؟!

یعنی مادام العمر دیگه نمیتونه حقوق ازت بگیره قابلیت عزل کردن تو رو از اون وکالت ندارهحق طلاق در واقع ...

مرسی دورت بگردم از توضیحاتت آبجی

فقط یه سوال

اینجا یسری دوستان گفتن تام بلاعزل 

باید تام رو هم بگم یا همین کلمه ی بلاعزل کافیه؟

عزیزم یه سوال من وقتی ک با همسرم رفتم دفترچی بگم؟بگم تام بلاعزل یا فقط بلاعزل؟!و اینکه حق توکیل به غ ...

تام

بلاعزل 

با حق توکیل بغیر

تام یعنی به هر دلیلی که بخوای بتونی استفاده کنی

بلاعزل یعنی هرگز نتونن این حق رو ازت بگیرن

با حق توکیل بغیر یعنی اگر خدای نکرده خواستی استفاده کنی از طرف ایشون هم وکیل بگیری و نیاز به حضور ایشون نباشه

مرسی دورت بگردم از توضیحاتت آبجیفقط یه سوالاینجا یسری دوستان گفتن تام بلاعزل باید تام رو هم بگم یا ه ...

خودشون کامل در جریانن..تو به دفتر دار بگو من از مواد حقوقی زیاد وافق نیستم لطفا جوری که مادام العمر باشه برام نمونه ازم بگیره ...خودشون می‌دونن باید تمام بلاعزل باشه

بعد یه نمونه ش رو توی گوگل ببین که یکم آشنا بشی باهاش چون کلمات قلمبه سُلُمبه توش زیاده