2777
2789
عنوان

شوهرم ناهار نخورد رفت چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3649 بازدید | 123 پست
اره

خب عزیزم خیلی بد وقت گفتی بهش

میزاشتی غذاشو بخوره استراحت کنه بخوابه اخلاقش که درست شد بهش بگو 

الان شاید بگن شوهرت بد اخلاقه ولی مردا شکمشون خیلی دوست دارن وقتی گشنه باشن هیچی نمیفهمن سر حوصله میگفتی قشنگ جوابتم میداد

به نظرم بیدارش کن ناهارو بخوره 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

خسته گرسنه اومده قبول ولی اینم در نظر بگیر که خانومش ۹ ماهه خسته و گرسنه و حالت تهوع داره روحیاتش به ...

عزیزجان خانمش که هنو زایمان نکرده_اون بنده خداهم‌نمدونسته خانمش خواب دیده براش😂😂😂علم روانشناسی  میگه وقتی شوهرت ازسرکارمیاد نیم‌ساعت اول خبرای خوبم بهش نده چه برسه خبربد_حالا توفکرکن بنده خدا ازصبح خسته وکوفته وداغون اومده یک لقمه نون بخوره برایک خوابی که معلوم‌نیست چی بوده ونبوده اعصابشو بهم ریخته_منطقی فکرکنیم🙂

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی شیرین رو زهر مار میکنن بکام خودشون و اون بخت برگشتهخب قبل اینکه حرفی بزنی فک کن ،سخته واقعا

اره واقعا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
حق داشتن خب خستوکوفته میزاشتی غذاسومیخورد بعد سر اینده نامعلوم گریه میکردی من جا شوهرت باشم یه هفتن ...

خوبه تو مرد نشدی😅

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
خب عزیزم الان چرا داری خودتو عذاب میدی با این حرفااصلا کادویی که با گریه بخواد بخره چ ارزشی دارهدعا ...

فک کنم از همون بیشعوری که شما میگی بارداره ها. واینکه کادونخریدن هم دلیلی بربیشعوری کسی نبوده تاحالا.

خسته گرسنه اومده قبول ولی اینم در نظر بگیر که خانومش ۹ ماهه خسته و گرسنه و حالت تهوع داره روحیاتش به ...

ببین حرفت درسته ولی تو این شرایط اقتصادی اونم فکرش داغونه

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

اصلا نباید خواب رو براش تعریف میکرد غیرمستقیم میشد با خنده بگه خب مثلا میخوای کادو برام چی بخرییا حد ...

اره اتفاقا شوهر منم روی این مورد خیلی حساسه هر وقت توی فیلما و سریالا سر سفره غذا دعوا میشه میگه ببین زد غذا رو کوفتشون کرد خوب میذاشتی همه غذا رو بخورن سیر و ریلکس که شدن بعد حرفاتو میزدی . بعد به من میگه همیشه بذار سیر و اروم باشم بعد خبر بده رو بگو 😁😁

در مورد هدیه هم حالا من نمیدونم وضع زندگی استارتر در چه حده ولی من خودم هم کادو برام مهم بود خصوصا جلو خانواده هامون دوست داشتم یه کادوی خوب بهم بده . ولی مخارج بارداری و بیمارستان زیاده برای همین خودم یه تیکه طلا داشتم میدادم اونم یکم میذاشت روش دیگه یه طلای جدید  میخریدیم . میخوام بگم جای گریه زاری اگر یه راه منطقی پیدا کنی همسر هم استقبال میکنه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بااااور کن کادو خریدن یا نخریدن همسر برای زایمان اصلا چیز مهمی نیست 

چرا آنقدر برا خودتون این موضوع رو بزرگ میکنید؟ 

زندگیه مشترکه، با هم تصمیم گرفتید بچه دار بشید، بچه هم پاره تن هر دو تون هست، 

خوبه زوجین برا هم بی مناسبت و با مناسبت کادو بخرن، ولی تو رابطه زناشویی چیزهای قشنگ دیگه ای هم هست که از کادو مهمتره 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
اره

بعد برام سواله 

با گریها  وزاری و ترس شوهرت از دعوای مجدد شما براتون کادو هم بخره اون ارزش داره؟؟؟؟؟؟ 

واقعا دیگه خوشحال میشید؟

فقط منم که میخام کادو و احساس همسرم دلی باشه نه یا گفتن من ؟! 

برای منم کادو زایمان نخرید (بنا به دلایل مالی ) هییییچوقت هم نگفتم چون نمیخاستم با گفتنش برام بخره و همین هم شد 

دوماه بعد خونه رو زد به نامم گف کادو نتونستم بگیرم این کارو که میتونم بکنم و کلی معذرت خواهی کرد که نتونست حتی گل بخره و من چیزی نگفتم بهش 

نگاه عزیزم این واقعیت مرد بازن فرق داره مابشدت رویایی احساساتی هستیم مردا باید با سیاست رام کرد 😅

بخدا اینجوری نیس مردا رو پررو نکنید اگه انقد حق بهشون ندیم ادم میشن یاد میگیرن با ناز خانوما بازی کنن

من ازدواج کردم تا الان فک کنم هزار بار بهونه های بدتر و چرت تر از این خانوم اوردم و گریه کردم پیش شوهرم در موقعیت های بد. ولی اصلا شوهرم ابرو خم نکرده و با زبون خوش ناز منو خریده قربون صدقه رفته 

یکم مردا رو خودمون پررو میکنیم حالا انقدرام بیرون گرم و زجر اور نیس 

بدبخت شوهرت شوهر منم حتی گل نخرید نمیگم ناراحت نشدما ولی دیگه این کارم نکردم راست گفته خب اومده یه ن ...

شرایط خیلی سخت شده مردا واقعا کم آوردن نزدیک ده تا مورد تو شهرمون خودکشی اتفاق افتاده همشون هم آقایون زنو بچه دار بودن آدم دلش کباب میشه کاش ما خانما هم کمتر سخت بگیریم 

مردا اگه پول داشته باشن خودشون همه کار انجام میدن دیگه نیازی به غر زدن و دعوا کردن ما ندارن 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

فک کنم از همون بیشعوری که شما میگی بارداره ها. واینکه کادونخریدن هم دلیلی بربیشعوری کسی نبوده تاحالا ...

دقیقا اشتباه استارتر از اینجا شروع شده که برای همسری که عقلش به یه کادو نمیرسه و ازش مطمعن نیست باردار شده

اتفاقا اقایی که برای زنش که زایمان کرده کادو نخره اوج نفهمی و بی شعوریش هست این کادو لازم نیست حتما  طلا باشه حتی نقره و بدلشم نمیخواد باشه یه شاخه گل ۵۰ تومنی کافیه برای خوشحال کردن زنش

این اقا به راحتی میتونست بگه مگه میشه نخرم حتما میخرم تو بزار زایمان کنی!!!

البته که یه نوجوان مثل شما فعلا ذهنش به این چیزا نرسیده

مِن کوردِم نَوَه‌ی مَردِم رولَه‌ی کاوَه‌ی آسِنگَرِم ✌️.                  لینک کارزار خروج افغان های غیر قانونی  از ایران..لطفا امضا کنید  https://www.karzar.net/visa
2810