2777
2789
عنوان

چالش چهل روزه خام گیاهخواری

5279 بازدید | 148 پست

سلام میخوام وزنمو کم کنم و پاکسازی انجام بدم 

شروع شنبه ۹ تیر

وزن اولیه :۸۲😒 وزن هدف هرچی خدا بخواد🤩

قد:۱۷۷

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موفق باشید عزیزم 

از گیاهان بصورت بخار پز استفاده کنید 

من هم دارم استفاده میکنم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من قند و شکر مصنوعی رو به حداقل رسوندم

چایی و قهوه بدون قند

نوشابه و بستنی نمی خورم

تنها بعضی وقتا که ضعف می کنم بیسکوئیت رژیمی میخورم

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

روز اول: ۹تیر

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

عزیزان قبلا این رژیمو خانوادگی (۵نفره)گرفتیم جواب عالی و بدون بازگشت داشتیم.

الان یه مقدار تغییرات دارم میدم :

هر ده روز ۲ تا تخم مرغ ابپز

قرصای مکمل و ویتامین رو اضافه میکنم اخر هرروز گزارش و عکس خوراکیامو میذارم.

ترازو خودش عامل چاقیه اونو هم جمع کردم و فقط اخر هفته ها وزن کشی دارم⚘

خورد خورد هم مینویسم چه چیزایی تو این رژیم هست.

۱۰ تیر.موز+کاهو+عسل+دارچین

شام :

زرد الو +الو+موز+سیب

۱۱ تیر روز سوم امروز راحتتر بودم برای رژیمم هوس غذا اصلا اذیتم نمیکرد خوابمم تقریبا متعادل تر شده بود🤩

رفتم بیرون همه گفتن چقدر تغییر کردی😇💕

ناهار میوه فصل

شام خرما ۳ عدد و انجیر  و گردو  پسته خام دو مشت

۱۲ تیر روز چهارم____۳ کیلو کم کردم ترازو رو از دسترس جمع کردم وزن نکنم مدام تا جمعه😊

صبحانه سیب 

ناهار طالبی ۱ عدد کامل برای کمخونی هم عالیه

شام سالاد فصل با روغن زیتون و لیمو تازه و نمک دریا +۳ عدد خرما و انجیر

۱۳ تیر روز پنجم:

احساس سبکتر شدن حالم خیلی بهتره عادت کردم به حریص غذا نبودم.پوستم صاف تر شده.

قبل صبحانه ۵ تا انجیری که شب قبل تو اب خوابونده بودم رو با ابش خوردم

صبحانه: سیب+۳ عدد خرما و گردو 

ناهار سالاد فصل با روغن زیتون و اب لیموی طبیعی و نمک دریا

میان وعده:میوه

شام: بادوم ۵ عدد +انگور+ عسل 

۱۴ تیر روز ششم:

برگه خیس خورده.به همراه اب

خرما و گردو و کنجد خام

میوه فصل

سالاد با روغن زیتونو....

اب هویج یه لیوان بزرگ

خرما 

قرص مکمل: ویتامین ای .امگا ۳