2777
2789

حتی با دختره تو رابطه نیستن فقط روش کراش دارن اما همه کار برای دختره میکنن. وقتی خودم رو از نظر قیافه هیکل مدرک تحصیلی و شخصیت با اون دخترا مقایسه میکنم میبینم که کمتر از اون دخترا نیستم. اما نمیدونم چرا پسرا وقتی به من میرسن بی عرضه و بی احساس و بی مسئولیت میشن. حتی اگه ازم خوششون بیاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اگه یسری کارارو واسه خودت نکنی کسی هم واست نمیکنه این یه فکته مثلا وقتی شنا بلد نیستی دوستم نداری کسی نمیگه بیا اخر هفته بریم استخر 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
من خودم وقتی میبینم دختر جوابش منفیع که حس کنم سمتشم نمیرم

یه پسری بود که میدونستم از من خوشش میاد. والا هر چی چراغ سبز محترمانه بود بهش نشون دادم. باهاش حرف میزدم باهاش دوستانه رفتار میکردم و کارای این چنینی. اما بازم جلو نیومد

مثلا چیکار برای خودم بکنم😥

نمیدونم ببین چه انتظاری از طرف مقابلت داری مثلا میخوای دوست داشته باشه و احترام بزاره قبلش حتما خودت باید عاشق خودت باشی و به خودت احترام بزاری. کادوی گرون میخوای خودت باید لوازم گرون استفاده کنی 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
2810