2777
2789

خانمها من چهارشنبه همسرم فارغ التحصیل میشه میخوام کیک بپزم توسترم نوبل کینگه بلد نیسم باهاش کار کنم چیکارکنم؟بهم میگین دماش چطور باش و کدوم المنت روشن باشه؟

دما ۱۶۰. المنت بالا و پایین روسن. فن روشن‌ زمان ۵۵ دقیقه. برای من تنظیمات خودکار کیکش اینه‌ . دعام ک ...

دکتر المنت بالا پایین روشن باش میسوزه از اول که☹️😂اما مرسی که به زحمت افتادی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول یه رب دوتا المنت روشن کن که داغ بشه داخلش. بعد که کیکو گذاشتی المنت پایین. 

۳ دقیقه اخر المنت بالا. بستگی به نوع کیکت داره ولی تقریبا دمای ۱۸۰ درجه و ۴۵ دقیقه. من با تسترم اینجوری کار میکردم. البته مدلش با شما فرق داره 

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
دکتر المنت بالا پایین روشن باش میسوزه از اول که☹️😂اما مرسی که به زحمت افتادی

نه دیگه اگه ظرف کیکتو بذاری اخرین طبقه از پایین چرا بسوزه؟ من همیشه با همین میپزم تاحالا نسوخته. تازه اخرش میذارم بالا که یکم روش کریسپی بشه 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز