2777
2789
عنوان

پایان غمگین ازدواج داداشم

18056 بازدید | 131 پست

تنها دلیل صحبت کردن ازش هم بازگویی یه تجربه برای دختران مجردی هست که تصمیم دارن حالا یه چند سال دیگه ازدواج کنند،

امشب تصمیم گرفتم راجب ازدواج و طلاق برادر بزرگم که تقریبا 42 سالشه الان صحبت کنم ، ما یه خانواده کاملا غیر مذهبی هستیم ، پدرم زبان فرانسه خونده بودن و مادرم هم معلم کلاس پنجم ابتدایی بودن و پدرم کارمند سفارتخونه ایران توی فرانسه بود و ما هممون اونجا به دنیا اومدیم و وقتی من پنج سالم بود بابا بازنشسته شد و برگشتیم و  ازون موقع تهران زندگی میکنیم ، 

برادر بزرگ من توی یه مهمونی خانوادگی دوازده سال پیش با یه دختر خانمی اشنا میشن که پدر ایشون امام جمعه شهرستان شمیرانات بودن(نمیگم چه دوره ای و نپرسید چون که جواب نخواهم داد) 

دختر یک روحانی که کاملا محجبه بودن و عقاید خیلی محکم و دانشجوی قران و احادیث بودن ، برادر من هم نمایشگاه ماشین داره ، این اشنایی بنا به اصرار داداش من هی طولانی میشه تا جایی که برادرم یک روز اومد خونه به مامانم اینا گفت من عاشق شدم باید بیاید بریم بگیریمش 

رمانی ک قراره پر بازدید شه 😂💔

ببخشید اگه غلط املایی دارم تند مینویسم و حقیقتا حسش نیست برگردم درستش کنم__ اهدافم برای زندگیم : گرفتن گواهینامه پایه یک ، مسافرت تنهایی بدون هیچ کسی  دبیر یا مهندس شدن ، تاسیس کارگاه خیاطیم و تاسیس ارایشگاهم __ میدونم خدا هوامو داره و ی روزی به تمام ارزو ها و هدف هام میرسم _ متولد اردیبهشت🐄 ؛ طفل شیر خوار طبیعت 🦥 سال خروس 🐓 ، خروس مزرعه ام و با همه میسازم ؛ از سوسک نمیترسم ولی مث سگ از مارمولک میترسم 😂😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2810