2777
2789

هر چیز دربارهی سی سی ، بی بی و دی دی کرم  میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه هیچکدومشون کرم پودر نیستن و میشه گفت آبرسان و مرطوب کننده های کرمی هستن که به جای کرم پودر تو استفاده روزانه استفاده میشن و بر خلاف کرم پودر ها که سنگین هستن اینا سبک هستن و خاصیت های درمانی هم دارن اس پی اف دارن ولی جای زد افتاب و نمیگیرن باید قبل هر چیز ضد افتاب بزید بعد ترجیحا مرطوب کننده بعد یکی از اینا که بستگی به خودتون داره بعدش آرایش

بی بی کرم سبک تره پوشش کمتری داره و معمولا برای پوست های چرب استفاده میشه که باعث جوش هم نشه 

سی سی کرم پوشش بیشتری از بی بی داره و تمام خاصیت های بی بی و داره و معمولا برای پوست خشک تا مختلط استفاده میشه (بعضی مختلطا بهتره از بی بی استفاده کنن)

دی دی کرم از همه پوشانندگی بیشتری داره و معمولا برای سنین بالای 35 سال استفاده میشه چون خاصیت ضد پیری هم داره ولی به خاطر سنگین تر بودنش ممکنه برای پوست های خیلی چرب مناسب نباشه زیاد

اینکه کدوم و استفاده کنید به خودتون ، پوستتون و اینکه چقدر بخواید پوشش داشته باشه بستگی داره

معروف ترین های اینا هم فارماسی و گارنیر هستن که قیمتشون مفته ولی کیفیتشون بالاست گرون تر و ایرانی من خیلی توصیه نمیکنم

فقط همین فارماسی و گارنیر هم کلی فیک دارن رنگ بندی هم دارن کلا خیلی خوبن توصیه میکنم استفاده کنید 

ببینید کلا هر محصول خارجی که میگم معمولا فیکشون تو بازار پره حتی خود فروشنده ها هم الان نمیدونن فیک میفروشن خیلیاشون برای همین باید دقت کنید اینا که گفتم هم همینطور

از بانه اصلا خرید نکنید محصولات ارایشی بهداشتی و کلا 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم اصلشو نخریدی من بی بی کرمشو دارم خیلی اوکیم باهاش از وقتی خریدم اصلا کرمپودر نمیزنم

از خانومی خریدم که هرچی خارجی خریدم ازش فیک بود چند وقت پیش ازش کرم پودر گابرینی گرفتم بعد از کمی تحقیق و اینا فهمیدم فیکه

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
هر چیز دربارهی سی سی ، بی بی و دی دی کرم میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه اول اینکه هیچکدومشون ...

ممنونم که وقت گذاشتید ❤️

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️