2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

نبابا .هرچی خدا بخاد 

گر نگهدار من ان است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میداره

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
ربطی نداره

عزیزم شرمنده من یه سوال بپرسم 

من موقع خاب بشدت دست و پاهام بیقرار میشه .درد نمیکنه ها ولی یه حس بدیه که حتما باید مسکن بخورم تا از بین بره .

بنظرتون از چیه این مشکل؟درمانش چیه؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
بی قرار منظورت متوجه نمیشمیعنی عضلاتش میگیره؟

ن اصلا گرفتنی نیس .بخدا موندم برم دکتر منظورما چجوری بگم .یه حس خیلی بدیه .مدام باید تکونشون بدم 

2804
چیزی نمیشه دیگه نخور و حواست به لکه بینی و خونریزی باشه

ممنون عزیزم 

ماما اول بهم گفت بچت ناقص میشه و  بعدش دوباره همسرم ازش پرسید گفت الکی گفتم که بترسونمش دیگه ازاین کارا نکنه

خیلی میترسم بابت اینکه نکنه واقعا نارسایی و انومالی بوجود بیاره

نبابا .هرچی خدا بخاد گر نگهدار من ان است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میداره

ممنون از انرژی مثبتت 

انقدر میترسم اگر خدای نکرده اثرات بدی داشته باشه

دعا کن بچم سالم باشه

2805
زعفرون به بارداری

نه منظورم اینه که مصرف دمنوش زعفران باعث انومالی و نقص در جنین میشه یا نه؟ 

با این مقداری که من مصرف کردم(نوک قاشق چایخوری پودر زعفران(کمتراز نیم گرم) در یک لیوان آب جوش)؟ 

از دیشب که مصرف کردم، خون ریزی یا لکه بینی نداشتم. 

2801