2777
2789
عنوان

جاهای دیدنی کردستان

14520 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها. ما ایشالا یه دو هفته ی دیگه برنامه ی سفر به کردستان داریم

اگر رفتین و آشنایی دارین لطفا بگبن کجاهاش قشنگه؟ بیشتر طبیعت و جنگل دوست داریم ممنون

وای کردستان که همه جاش دیدنیه.  خیلی طبیعت قشنگی داره.  از روستاهایی که تو کوههاش هست.  جنگلاش.  حتی ما رفتیم تو کوهها کولبرها رو هم دیدیم.  هم صحنه جالبی بود هم غم انگیز.  ما اوایل تابستون رفتیم.  توت فرنگی و زردآلوهاشون وافعا خوشمزه بودن.  مزه وافعیشونو ما اونجا چشیدیم.  یه استراحتگاه جنگلی هم بود که شب خوابیدیم.  خیلی سفر عالی بود .   

قربون بودنت برم پسرم... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اورامان رفتیم. یه روستایی هم رفتیم شبیه ماسوله بود اسمش هجیج بود.  تو جاده ش دریاچه داشت.  واون طرف مرز هم پیدا بود. کشور عراق.  برامونم پیام خوش آمد به عراق اومد!! و قیمت تماسها  

شهر مریوان هم رفتیم برای خرید. و دریاچه زریوار هم که خیلی زیبا بود..... دیگه جونم برات بگه یه گرازم وسط دریاچه تو نیزارش بود.  من شخصا گراز این فاصله ندیده بودم... کنار جاده پر از چشمه های آب معدنی هست و خلاصه.... 

قربون بودنت برم پسرم... 

ابیدر درسنندج.غارکرفتودرسقز .دریاچه زریواردرمریوان. بازارچه مرزی دربانه .روستای اورامان نزدیک مریوان.جاهای باستانی مثل خانه کرد سنندج...

دیگه الان حضورذهن ندارم  

اخلاق بد مانندلاستیک پنچره!!تاعوضش نکنی راه به جایی نخواهی برد
مرسی عزیزم بازم اگر جایی به ذهنت میرسه بگو

حتما چون خودم یه سال خیلی جاهاش رفتم انشالا یادم بیاد میگم البته من دیدنی های کرمانشاه و کردستان هر دو رو رفتم اون سال یکیشونم سراب صحنه بود که خیلی دوستش داشتم

حتما چون خودم یه سال خیلی جاهاش رفتم انشالا یادم بیاد میگم البته من دیدنی های کرمانشاه و کردستان هر ...

آره سراب صحنه رو منم اردوی دانشجویی بردنمون واقعا زیبا بود

شهرستان سردشت بازارچه مرزی داره و آبشار شلماش و چشمه جوشان گراوان و طبیعت بیوران

از اونجا میتونین برین غار سهولان که یه چیزی تو مایه های علی صدره و وسط مهاباد و بوکان هستش

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊