2777
2789
عنوان

درباره خمس سوال داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 31 پست
مالبات قانون کشوریهحالا درست یا غلطش پای مسوولانولی خمس قانون خداییه

ببینید برداشت من اینه که خمس به خاطر حفظ و بقای شیعیان بوده در زمانی که تحت فشار خلفا بودن الان که ما داریم توی حکومت شیعه زندگی میکنیم آیا باز هم واجبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببینید برداشت من اینه که خمس به خاطر حفظ و بقای شیعیان بوده در زمانی که تحت فشار خلفا بودن الان که م ...

برداشت شما‌ مهم‌نیست

اینارو از کجا‌در میارین آخه

خمس تو قرآنم‌اومده

همه‌مراجع میگن‌واجب شرعیه

لطفا توجیه نکنین اگه‌پرداخت نمیکنین

پسر هستم
خمس با مالیتهایی که میدیم متفاوته به هرحال هرکسی تو اطرافیانش نیازمند سراغ داره چه اشکالی داره با ای ...

خب ما صدقه میدیم خیلی هم بهش معتقدم. اما خمس رو معمولا باید به دفاتر بدیم مگه نه؟

خب ما صدقه میدیم خیلی هم بهش معتقدم. اما خمس رو معمولا باید به دفاتر بدیم مگه نه؟

دفاتر تماس بگیری راهنماییت میکنن سهم امام رو میدی اما اون سهمی که برای سادات اگه خودت سراغ داشته باشی و شرایط لازم رو داشته باشن اونو خودت میتونی بدی

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
خمس به ۲ قسمت تقسیم میشهیه سهم امام یه سهم سادات فقیر یا در سفر مونده یا یتیم هست

نه اون زکات فطریه ست برامورددوم که گفتیدخمس فقط بایدبدیددست مراجعوکسایکه تواین کارهستن

ببینید برداشت من اینه که خمس به خاطر حفظ و بقای شیعیان بوده در زمانی که تحت فشار خلفا بودن الان که م ...

خمس ربطی ب شیعه و سنی نداره

چون تو قران اومده یک پنجم از چیزایی ک ب دست اوردی رو ب فقیر و ..بده

اما نمیدونم اهل سنت خمس میدن یانه

ولی وقتی تو قران هست برا همه مسلمین هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
برداشت شما‌ مهم‌نیستاینارو از کجا‌در میارین آخهخمس تو قرآنم‌اومدههمه‌مراجع میگن‌واجب شرعیهلطفا توجیه ...

برداشت من مهم نیست! عجیبه واقعا!!! اگر قران چندبار درباره خمس حرف زده باشه بارها درباره تعقل حرف زده! چرا تعصبی برخورد میکنید! من فقط میخوام متقاعد بشم!

خمس ربطی ب شیعه و سنی ندارهچون تو قران اومده یک پنجم از چیزایی ک ب دست اوردی رو ب فقیر و ..بدهاما نم ...

اهل تسنن پرداخت نمیکنن چون در قرآن درباره غنایم جنگی اومده نه لزوما اون خمسی که ما حالا پرداخت میکنیم

برداشت من مهم نیست! عجیبه واقعا!!! اگر قران چندبار درباره خمس حرف زده باشه بارها درباره تعقل حرف زده ...

تعصبی برخورد‌نکردم‌اصلا

میگم یا تابع اسلامی وشیعه ای یا نیستی دیگه

منظورم اینه اگه شیعه ومعتقدی ببین مرجعت چی میگه

پسر هستم

ربطی ب بقای شیعیان نداشته

چون قران در زمان و برای حضرت محمد ص نازل شده

وقتی ایشون بودن ک شیعه و سنی نبود 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
نه اون زکات فطریه ست برامورددوم که گفتیدخمس فقط بایدبدیددست مراجعوکسایکه تواین کارهستن

من از حاج آقایی پرسیدم اینجور گفتند الانم زدم گوگل همین بود که!!!

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
بله خمس بایددادمراجع یاکسایکه تواین کارهستن

احسنت بحث منم همینه! من صدقه و خیرات میدم اما خمس توی کتم نمیره! وقتی من مالیات میدم اونم توی حکومت شیعه تامین هزینه دفاتر به عهده من نیست! لطفا اگر اشتباه میکنم با دلیل برام توضیح بده