2777
2789
عنوان

شیخ عرب میخواد بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 13219 بازدید | 185 پست
شاید مثلا پدر همین پسر که اونم نمیاد از تهران زن بگیره.

من شرمندم بخدا از این حرفم ولی بیشتر شیخها زنان زبون فارسی رو اصلا هم سطح خودشون نمیبینن و براشون افت داره همچین وصلتی....زن عرب اصیل زاده ی شیخ براشون در اولویته 

مگر پسر جوونی که ازدواج عادی داشته و ۴۰ سال بعدش شیخ میشه...اونم احتمالش کمه

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزرگ حاندان که پولدار هم باشه و یه طایفه رو میچرخونه روزی ۱۰ بار مهمون میاد و خرج از خودشه هر روز مه ...

دقیقاا درسته پدر من معلم بود تو روستاهای عرب زبان و تعریف میکرد از شیخ هاشون و مهمانی ها.  پدر منم دعوت میکردن. توی مراسماتشون. چند باری.

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من شرمندم بخدا از این حرفم ولی بیشتر شیخها زنان زبون فارسی رو اصلا هم سطح خودشون نمیبینن و براشون اف ...

منم ببخشید بابت این حرفم قصد دخالت نداشتم ولی

زنان فارسم همینن حالا ببخشید ببخشید ببخشید یه سری هول یا هرچی این وسط مسخره بازی درمیارن ولی در نهایت هم عرب ها هم فارس ها سر جنگ های اجدادشون نسبت به هم گارد دارن

که اشتباهه محضه عرب های ایران قومیتشون عربه (فقط عرب زبونن) و اصلیتشون ایرانی این جبه گرفتن ها اصلا معنی نداره واقعا 

من یلدام شب دور از خورشید..!
ههه تصورت اون دومادای عرب توی اینستا هست؟؟؟؟یه سر به غار علیصدر خودمون بزن یه عرب گنده سیاه با پیراه ...

میدونم هنوز هستن موردای اینجوری، ولی نسبت به قبلا کمتر، بعدشم منم پیش عربا زندگی میکنم. خوزستانم

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی
بزرگ حاندان که پولدار هم باشه و یه طایفه رو میچرخونه روزی ۱۰ بار مهمون میاد و خرج از خودشه هر روز مه ...

دقیقا منم همینو گفتم

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
دقیقاا درسته پدر من معلم بود تو روستاهای عرب زبان و تعریف میکرد از شیخ هاشون و مهمانی ها. پدر منم د ...

ببین مثلا یه قتل اتفاق میفته....طایفه ی مقتول با قتل ی فرد دیگه میخواد انتقام بگیره 

شیخ میاد این موضوعو حل میکنه و خانواده ی قاتل دیه میده اونم نه دیه ی عادی دادگاه

چندبرابر دیه ی دادگاه....این میشه خون بهای مقتول 

و خانواده ی قاتل برای جلوگیری از قتل مردهاشون مجبور ب پرداخت میشن 

این یدونه مورد مثلا 

برا همین میگم شیخ کسیه که اصلا رو حرفش حرف نمیزنن

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
ببین مثلا یه قتل اتفاق میفته....طایفه ی مقتول با قتل ی فرد دیگه میخواد انتقام بگیره شیخ میاد این موض ...

کاملا صحیص ما خودمون خوزستانیم و عربای اطرافمون دقیقا همینجورن. 👌🏻👌🏻مسائل مهم رو با شیخ و ریش سفیدی حل میکنن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ببین مثلا یه قتل اتفاق میفته....طایفه ی مقتول با قتل ی فرد دیگه میخواد انتقام بگیره شیخ میاد این موض ...

ی‌ه خانواده امدن اصفهان میگن اینقدر دیه دادیم بابامون درامد

منمشتعلعشقعلیمچهکنم 
ی‌ه خانواده امدن اصفهان میگن اینقدر دیه دادیم بابامون درامد

اره واقعا 

بعد از دیع خانواده قاتل متواری هم میشه و تاآخر عمر نباید رو در رو بشن

2810