2777
2789
عنوان

شیخ عرب میخواد بیاد خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 13219 بازدید | 185 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زشته این حرفتون.نمیگین عرب تو تاپیک باشه ناراحت بشه؟عربای ما زنشونو میذارن رو سرشون حلوا حلوا م ...

حالا اینجا روزی ده بیست تا تاپیک خیانت هست که شوهرم زن بیزنسی اجاره کرده همه هم از دم غیر عرب هستن 😆 

فقط مونده رو زبونشون که عربا ده ده تا زن میگیرن لااقل اینا مردن عقد دائم میکنن نمیرن با بیزنسی های ایدزی بو گندو

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
این احتمالا از شیوخ ایرانی نه خود دبی... دبی هم لابد برای مسافرت میرفته نه حالا تمام زندگیش اونجا با ...

بابا پسر جوون اصلا شیخ نمیشه......فقط سن بالاها 

تاپیک سرکاریه و استارتر فقط بلده بگه شاید همه مثل هم نباشن 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
خداشفا بدع خودت درست حرف بزن من حرف بدی نزدم مردای عرب همه هیکلاشون گندس به توچه اصا😐

نه همه نهههههه

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
والا ناراحت شدم ولی دیگه ب کامنتهای نژادپرستانه توجهی نمیکنم

اصلا منظور ما هم وطن ها مون نیستن 

استارتر یه خالی بست 

دو تا عروس دوماد عرب اماراتی دیده تخیل کرده 

اونا رو میگیم 

وگرنه عرب جنوب ایران زمین تا آسمون با اعراب عراق و کشورهای دیگه فرق دارن از نظر همه چی

این احتمالا از شیوخ ایرانی نه خود دبی... دبی هم لابد برای مسافرت میرفته نه حالا تمام زندگیش اونجا با ...

نه همشون 

دختر دایی منم همسر شیخ هست شیخ عرب تو ماهشهر اهواز زندگی میکنن ماشینش لندکروزه  ولی چون بچه دار نمیشد زن غریبه گرفت 

ولی دختر داییم زیاد زندگی خوبی نداره از لحاظ عاطفی و اینا وگرنه از لحاظ رفاه مالی عالی هست.

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من با اعراب ایران هم نتونستم کنار بیام حالا کشورهای دیگه واویلا

خودت رو بدبخت نکن

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
خداشفا بدع خودت درست حرف بزن من حرف بدی نزدم مردای عرب همه هیکلاشون گندس به توچه اصا😐

والا تو معلوم نیست از کجا سوختی اومدی اینجا خالی میکنی😂😂😂ببخشید که نی قلیون نیستن‌..نژاد پرست

با آدمی مث تو بحث نمیکنم چون در شان خودم نمیبینم

زحمتم نکش تایپ کنی..کامنتتو از اعلانام نگا نکرده پاک میکنم😂😂بسلامتتت

میشم غرق تو زیباییِ چشات-
اصلا منظور ما هم وطن ها مون نیستن استارتر یه خالی بست دو تا عروس دوماد عرب اماراتی دیده تخیل کرده او ...

همه ک تعمیم میدن

ضمنا اونادهم بد نیستن

من میدونم چقد زن پرستن

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
2810