2777
2789
عنوان

شوهرم زدم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5810 بازدید | 96 پست

۸۰۰ تومن زیاده واقعا 

شماها همچین فکری میکنین؟؟ وظیفشه برا زنش خرج کنه ۸۰۰ تومن ک هیچی نیست الان ی کرم ۱ تومنه دیگه کم کمش

کراپم بهونس بی پولیم بهونس طرف دلش نمیخاد زنشو 

انقد بهش گیر میده توهین میکنه اذیتش میکنه مشخصه ازش سیر شده!!!

‌سلام گشنمه خدافظ.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم وقتی از یه چی دق میکنم سر یه قضیه دیگ عصبانیتمو خالی میکنماین اقام همینطور شدهاما کتک زدن هی ...

خب اشتباهه دیگه این چه کاریه 

ولی خب اسی هم کم تقصیر ندارع اول اینکه ده سال اختلاف سنی داره افکار یه دهه هفتادی با دهه هشتادی یکی نیست 

دوما خودشو با دوستاش مقایسه می‌کنه خب یه نفر وقتی متاهله با مجرد یکی نیست که 

من نمی‌گم کراپ بده یا کار شوهرش درسته بنظرم جفتشون هم مقصر و ناشی وار عمل میکنن 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

من اصل قضیه رو نمیدونم ولی زدن اصلا قابل توجیه نیس 

حداقال تلاش کن برین مشاوره من نمیگم طلاق بگیر اول برو مشاوره اگه دیدی درست نشد طلاق بگیر چون من خودم نزدیک ۵ میلیون فقط دادم مشاوره که گفت شما برید طلاق بگیرید

میگم شاید درست شه عقلم نمیرسه دارم دیوونه میشم

از خونه بودن و تنهاییه

مستقل شو کار کن عشق کن

فکر و افکارای قدیمی ک بچه بزایی و.....

بروز باش هنوز ۲۰سالته کلی وقت داری برای بچه داری 

کلا حساسه نمیگه چادر بزن ولی نمیزاره مثل هم سن هام رفتار کنم

کنترل گری زیادی داره

این کنترل گری نشانه ی

عدم اعتماد به شما و جامعه

و ترس از دست دادن شما

و در نتیجه شکسته شدن اعتبار و غیرت اون پسر هست...

خوب اگه طرفتون انسان منطقی باشه

روش هایی هست که در تاپیک

بازگشت به زنانگی

آخرای تاپیک گفتم...

ولی خوب گاهی پسرا منطقی نیستن و قدن

اینطور پسرها شاید روش های متعدد در نهایت نتونه قانعشون کنه

در این موارد دیگه باید تابع خواست اونها بشی ولی سعی کنی بیشتر نشه....

و یا طلاق بگیری که راه سختی هست...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
عزیزممم میدونم دقش از کجا گرفته تو چرا ایقد ساده ای ک بفکر کراپی اون دردش به کراپ نبوده کدردش از پول ...

عزیزم قربونت برم مرسی ولی شوهر من اصلا خسیس نیست پول براش چرک کف دسته میزنه گوشی میشکونه کلی چیز برا خودش میخره اون دقیقا دغش برا همین بود بس که اشغاله بس که چشم هیزه فک میکنه همه چشم دارن به من 

خب اشتباهه دیگه این چه کاریه ولی خب اسی هم کم تقصیر ندارع اول اینکه ده سال اختلاف سنی داره افکار یه ...

دقیقا همینطوره

اسی هنوز بچه هست و ظاهر زندگی بقیه رو با باطن زندگیه خودش مقایسه میکنه

حقم داره چون سنش کمه تو اجتماع نبوده خلاصه ک جفتشون مقصرن

شوهره هم ک ماشالا کلکسیونی از مشکلات داره😂

گلم تو نبایدخودتو با ما مجردها مقایسه کنی الان یه فرق بین ماهاست شما داری با مقایسه کردن زندگی خودتو خراب می‌کنی اشتباهات این بوده که برگشتی الآنم دیر نشده مگه ۵۰/۴۰ سالته که بگی ازت گذشته نه تو هنوز اول جوانیته الان هم میتونی خودت راه درست رو انتخاب کنی  

عزیزم قربونت برم مرسی ولی شوهر من اصلا خسیس نیست پول براش چرک کف دسته میزنه گوشی میشکونه کلی چیز برا ...

عجب چ ادم شکاکیههههه ماشالا شوهرت کلکسیونی از مشکلاته😂

انشالله همه چی درست میشه🌱

میگم شاید درست شه عقلم نمیرسه دارم دیوونه میشم

اگه قرار بود با بچه مشکلات حل شه چرا پس اکثرا با وجود بچه طلاق میگیرن؟

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
لعنت بهم کاش قلم پام میشکست

خییییلی اشتباه کردی 

الان میدونه خانوادت پشتت نیستن کتک میزنه

بچه دار بشی جفتتون رو میزنه

چون اونجوری مطمئنه بخاطر بچه نمیتونی جدا شی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
اگه قرار بود با بچه مشکلات حل شه چرا پس اکثرا با وجود بچه طلاق میگیرن؟

درسته واقعا من دیگه از بس سرگرمی ندارم میگم حداقل بزا یه بچه بزرگ کنم که واقعا اشتباهه دیروز خواستم پریود شم نشدم البته همیشه ۵ ۶ روز عقب میندازم کاش حامله نباشم البته احتمالش زیر ۱ درصده ولی دیگه بچه نمیخوام با این شوهر

2810