2777
2789
عنوان

شوهرم زدم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5810 بازدید | 96 پست
نه قیافه داره نه سرمایه ای نه اخلاق آجی بخدا نمیدونم سنم پایین بود این اولین مرد زندگیم بوده و هست ب ...

قشنگم منم ۲۰ سالمه و شوهرم تو نامزدی ۳ بار زد و الانم در حال طلاقم خیلی خیلی پشیمون شده و میگه برگرد ولی من فرصت ها دادم بهش ولی آدم نشد چون اگه میشد دیگه ۳ بار نمیزد عروسی گرفتیم ولی من اصلا کنارش آرامش نداشتم هر لحظه میترسیدم منو بزنه 

برگشتم پیش پدر و مادرم خانوادم خیلی گفتن برگرد درست میشه ولی من رو حرفم موندم و گفتم نه الانم ۲ هفته دیگه دادگاهمونه 

توهم اگه دلت به این مرد خوشه بمون زیر بار ذلتش 

وگرنه اگه دلت خوش نیس و رفته رفته مثل من افسردگی گرفتی طلاقتو بگیر گور باباش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بی فکری اگر بچه بیاری..خودتو بدبخت کردی دیگه بچه آوردنت چیه..واقعا یسریاتون فقط میخواین بزایین ...

خاک تو سرم میگم شاید آدم شد یکم شکاکیش کم شد ۱ ساله تو اقدامم هر دو مشکل داریم بچه دار هم نمی شیم ولی الان خدارو شاکرم شاید قسمت اینه

عزیزم بیست سالته و از بچه دار شدن نا امیدی؟

هم سن هات ، شوهری مثل شوهر شما ندارن که اسنایل میزنن 

اگه میدونی هر جور که شوهرت دوست داره ، همونو انجام بدی اخلاق و‌رفتارش بهتر میشه ، همونو کن

زندگی بچه بازی نیست که

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
نه قیافه داره نه سرمایه ای نه اخلاق آجی بخدا نمیدونم سنم پایین بود این اولین مرد زندگیم بوده و هست ب ...

نمیدونم چه طور آدمیه

ولی خیلی از مردا روی آرایش و استایل خانومشون توی اجتماع خیلی حساسن

به تعبیری غیرتی میشن و گاهی خون جلو چشمشونو میگیره....

بهتره یا این خواستت رو بذاری کنار ببینی چه طور میشه رفتارش....

اگه کلا مشکل داره که طلاق بهترین راهه

باید بهتر شوهرت رو بشناسیم تا بهتر راهنمایی کنیم

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

اووووف خدااا خیلی ناراحت شدم 

فقط امیدوارم یه روزی اینقد حال دلت خوب بشه و زندگیت عالی بشه ک این روزا رو فراموش کنی🖤 منم از این بلاها زیاد سرم آورد ولی بهتر شده خداروشکرر فک میکنم یه بچه دیگ بیارم دیگه نفسش بالا نیاد بخاد دعوام کنع

2810