2777
2789
عنوان

بچه تخس و خسیس 😡😏

236 بازدید | 16 پست

سلام خانوما .ما با جاریام تو یه ساختمونیم پسر جاریم 6ماه از پسرمن کوچیکتر پسر من تمام اسباب بازی هاشو میاره بااون بازی میکنه و هرچی هم میتونن خراب میکنن .ولی پسرجاریم اصلا اینجوری نیس ب هرچی دست میزنه پسرمن دادو بیداد میکنه ک نمیدم و جمع میکنه .حالا این بچه بیشتر ساعت روز خونه ما ولی هرازگاهی ک پسرمن میره اینجوری میکنه .رفتار درست با این بچه چجوری؟؟؟ 

یسری بخاطر اسباب بازی هلش داده بود لبش زخم شده بود نمیذاشتم بره .اونموقع هم عصبی شدم به پسرم گفتم ک دیگه نده وسیله هاتو ولی باز گوش نمیده 😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شش ماه برای بچه زیاده دیگه. تفاوت های زیادی بین بچه هاست. ی سری اسباب بازی های خاص رو مشخص کن برای بازی دو نفره که اگه شکست هم دلت نسوزه. بعدم بگو هرکی با اسباب بازی خودش. که دعوا نشه. به زور که نمیشه بچه رو تشویق به اشتراک وسیله کرد. بچه زیر پنج سال این مدلی آن. زیاد وسیله قرض بده نیستن

دخترم میره مهد گاهی قانون گذاشتم هرکس وسیله ی خودش. در کنار بقیه ی بچه ها مسابقه میده بازی میکنه ولی با وسیله خودش. 

به بچه ات بگو هر وقت اسباب بازیشو نداد تو هم باهاش بازی نکنمن خودم تجربه شو داشتم خیلی بده نمی تونی ...

دیگ انقد سرو صدا میکنن هی تکرار میکنن .منم میگم دعوا نکنید.دیگ ماهم نمیدیما .5سالشه

شش ماه برای بچه زیاده دیگه. تفاوت های زیادی بین بچه هاست. ی سری اسباب بازی های خاص رو مشخص کن برای ب ...

اخه پسرجاریم اصلابچه اینمدلی نیس .مثلا وقتی وسیلشو نمیده پسر من میره ماشین خودشو میاره بعد اون ماشیناشو میبره میذاره سرجاش با ماشین پسر من بازی میکنن😑

یه کم صبر کنی بچه ات بزرگتر میشه خودش یاد میگیره چیکار کنه ،فعلا به نظرم حساس نشو و به بچه ها کاری ن ...

خیلی شدید این رفتاراش .خیلی حرص میخورم .عصبی میکنن 

باید پسر خودت رو بسازی. برای وسایل بازی پسرت قانون بذار. اوایل سخته بعد خوب میشه

نمیدونم کجای تربیتم اشتباه بوده ک هر حرفی ک بزنم برا چند ثانیه گوش میده بعدش دیگ انگار ن انگار ک چیزی گفتم 

نمیدونم کجای تربیتم اشتباه بوده ک هر حرفی ک بزنم برا چند ثانیه گوش میده بعدش دیگ انگار ن انگار ک چیز ...

صبوری جوابه و زوم نکردن رو رفتارهابچه خودش باید ی راهی پیدا کنه برای بازی. هدایتش کن ولی نه به زور

2810