2777
2789
عنوان

سوپرایز همسر

595 بازدید | 24 پست

من دو سال و هفت ماهه که ایران نیومدم و دیگه الان تقریا وارد ماه دوم بارداریم شدم و خیلی واقعا اذیتم دلتنگ خانواده و غذا ایرونی و دوستامونم و تقریبا دوماهه هر شب گریه میکنم. 

امروز صبح داشتم مایع وافل رو میریختم تو وافل ساز و همسرم نشسته بود پشت میز داشت قهوه میخورد یهو یه پاکت گذاشت رو میز گفت ، منتظر نامه ای از دانشگاهت بودی ؟ گفتم نه 

گفت این چیه اسم تو روشه و بازش کردم رزرو تیکت برای تهران بود:) 

و بریم که چمدون ببندیم و اماده شیم برای یه پرواز طولانی و جذاب ، و بلاخره بغل مامانم بعد دو سال و هفت ماه:))))

فقط نقش وافل این وسط چی بود😂

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیا تو بمون برا من بلیط بگیر فقط من برمممممممممممم

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌

ولی به دور از شوخی خوشحال شدم برات مواظب خودت باش و با پزشکت مشورت کن ببین برا بارداریت مشکلی نباشه 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

شت خیلی باکلاس بود👌🏻حیف‌که دارم تیتاپ با نوشابمو میخورم وگرنه تحت تاثیر قرار میگرفتم🥱

نوشابه از نوع شیشه ای که زبون میره توش 😂

فقط نقش وافل این وسط چی بود😂

فک کنم پز داد 

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
2810