2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه

پس صب کن این هنوز جا داره بزرگ شه بعد پرریزی جنسیت معلوم میشه 

البته اگه میخوای اینارو که میگم چک کن ولی بازم میگم حداقل ۱۰ ماه کامل باید بشه

اگه نر باشه کاکلش حالت فر داره یعنی رو به بیرون خم شده یکم بزن تو گوگل عروس هلندی نر عکسارو ببینی متوجه میشی چی میگم

نر ها کلا علاقه بیشتری به پرواز دارن یعنی بیشتر پرواز میکنن و کلا شیطونیشون یه خورده بیشتره

پشت دمش هم نگاه کن روی پراش یه رد هایی احتمال داره باشه مثلا راه راه باشه یا خال خالی اگه رد داشته باشه ماده هست هر چند بعد پر ریزی این پرا میریزه و اونجا مشخص میشه دمش رد داره یا نه

یه توپ دارم قلقلیه /موهای سرم فرفریه / پیام جدید نداشتم/ سرت کلاه گذاشتم😂😀
پس صب کن این هنوز جا داره بزرگ شه بعد پرریزی جنسیت معلوم میشه البته اگه میخوای اینارو که میگم چک کن ...

مرسی عزیزم

خیلی تو گوگل سرچ کردم زیاد سردرنیاورم ازشون

بازم ممنون برم ببینم میتونم تشخیص بدم

یکیشو بهمون گفت بچست ولی یکیش بالغ هست

عکسشونو بزارم ببین

از تو عکس معلوم نیست که باید کامل چک بشن

اگه بعد ده ماه پر ریزی نکرد ببر پرنده فروشی اینا حرفه ای ترن استخون باسنشونو رو چک میکنن😅

مرسی عزیزمخیلی تو گوگل سرچ کردم زیاد سردرنیاورم ازشونبازم ممنون برم ببینم میتونم تشخیص بدمیکیشو بهمو ...

چهار تا عروس هلندی دارم جنسیتشونو همینطوریه تشخیص دادم فقط رو پر ریزیشون تمرکز کن

از تو عکس معلوم نیست که باید کامل چک بشناگه بعد ده ماه پر ریزی نکرد ببر پرنده فروشی اینا حرفه ای ترن ...

خودشون گفتن نرو ماده هستن ولی من شک دارم

بازم ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم🌹

ای جانممن میتونم ۳تا عروس هلندی و تو ی قفس نگهدارم؟

اگه قفس تا حدی بزرگ باشه آره چون اگه جا نباشه همو میزنن😂

اگه قفس تا حدی بزرگ باشه آره چون اگه جا نباشه همو میزنن😂

قفسشون بزرگه الان ۲تا دارم دوسداشتم باز یکی دیگه بخرم ولی نمیدونستم میشه یا نه

الان براشما ۴تاشون تو ی قفس هستن؟

قفسشون بزرگه الان ۲تا دارم دوسداشتم باز یکی دیگه بخرم ولی نمیدونستم میشه یا نهالان براشما ۴تاشون تو ...

به نظرم نخر دردسره مال ما اوایل سه تا بود دو تاشون جفت گیری کردن یکی جدیدی آوردن برای ما 😂 زیاد بشن نگهداری خیلی سخت میشه الانم همون دوتا بازم تخم گذاشتن یکی دیگه بیارن باز🤦

تو یه قفس نیستن تو دو تا قفس جدا چون این بدبخت هر روز میره رو تخم هاش میشینه خستس جدا کردیم اذیتش نکنن همش بهش میگم تو که اذیتی چرا هی تخم میزاری آخه😂😌

به نظرم نخر دردسره مال ما اوایل سه تا بود دو تاشون جفت گیری کردن یکی جدیدی آوردن برای ما 😂 زیاد بشن ...

😅😅😅😅😅😅

سفید خیلی دوسدارم بگیرم عتشق سفیدا شدم

حالا باز سعی میکنم نخرم😁