2777
2789
من که طبیعی زایمان کردم ولی سزارینم میشد نمیموند چون ریه اش کامل نبود

طول سرویکس ازاول پایین بود؟

من آنومالی رفتم ۲۰هفته وپنج روز ،طول سرویکسم ۳۱ بود

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
من که طبیعی زایمان کردم ولی سزارینم میشد نمیموند چون ریه اش کامل نبود

ای جان آره هنوز زود بوده کم پیش میاد تو این هفته ها بمونن

حتما خیلی کامل بوده چه سختیی کشیدی گلم

بچه من هنوز قرمز بود چشماش داخل بود بازم حالم کلی خرابه 

شما که دیگه جای خود داره

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نمیشه سقط نکنی؟اون بچه زنده استشاید به دنیا بیاد هم سالم باشهمن چند نفر شنیدم گفتن بچه مشکل دا ...

نمیشه تاپیک اخرم در موردش چهار بار سونو دادم این بیماری بچه یا تو شکم میمیره یا دنیا بیاد میمیره که برای من چون زود هیدروپس شد به دنیا اومدن نمیکشه

واسه خودمم خیلی سخته خیلی گریه میکنم براش که قلبش میزنه و باید بکشمش

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
وای منم همش ازاین میترسمالبته من ازاول آسپرین میخورمازپله و پیاده روی زیادکه میکنم و...میترسم ،میگم ...

۲۸سالمه تورو خدا استراحت کن فقط.من بچه دومم بود یه پسر دارم این دختر بود چقدر دلم دختر میخواست ولی خدا نخواست بمونه 

نه عزیزم بچه کاملا سالم بود و تا لحظه آخر قلبش میزد ولی دهانه رحم باز شده بود وگفتن باید زایمان کنی ...

ای جانم چقدر اذیت شدی روحی جسمی معلومه خدا صبرشو داده 

اللهم عجل لولیک الفرج
طول سرویکس ازاول پایین بود؟من آنومالی رفتم ۲۰هفته وپنج روز ،طول سرویکسم ۳۱ بود

کاش یه مشکلی داشتم ولی من هیچ مشکلی نداشتم هر بار سونو میرفتم می‌گفت همه چی خوبه وهیچ مشکلی نیست

۲۸سالمه تورو خدا استراحت کن فقط.من بچه دومم بود یه پسر دارم این دختر بود چقدر دلم دختر میخواست ولی خ ...

برم بیرون خسته بشم یک روزازجام بلندنمیشم

منم یک پسر۱۲ساله دارم، این یکی دختره

کلی هم خریدکردم 

خداکمک کنه

ببخشیدناراحتت کردم، فقط برای استرس خودم سوال کردم، حلال کنید

ان شاءالله به زودی مجدد باردارمیشید

من ۳۶سالم، شماهنوزوقت دارید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ای جان آره هنوز زود بوده کم پیش میاد تو این هفته ها بموننحتما خیلی کامل بوده چه سختیی کشیدی گلمبچه م ...

آخ نگو دو ماه گذشته از این موضوع ولی من نمیتونم فراموشش کنم پاهاشو دیدم همسرم برد دفنش کرد می‌گفت آنقدر چشماش درشت بود💔

نمیشه تاپیک اخرم در موردش چهار بار سونو دادم این بیماری بچه یا تو شکم میمیره یا دنیا بیاد میمیره که ...

یعنی ممکن نیست اشتباه کرده باشن؟دلم میخواد گریه کنم آخه برای یه مادر واقعا سخته

شاید عزیزم اشتباه باشه و بدنیا بیادم سالم باشه و زنده بمونه 

اللهم عجل لولیک الفرج
آخ نگو دو ماه گذشته از این موضوع ولی من نمیتونم فراموشش کنم پاهاشو دیدم همسرم برد دفنش کرد می‌گفت آن ...

الهی بگردم آره میفهمم من که بچم کوچیک تر بود همش عذاب وجدان و حسرت و دلتنگی

دلت نیومد ببینیش آره؟برای پدر و مادر خیلی سخته

اللهم عجل لولیک الفرج
یعنی ممکن نیست اشتباه کرده باشن؟دلم میخواد گریه کنم آخه برای یه مادر واقعا سختهشاید عزیزم اشتباه باش ...

نه حتی پزشکی قانونی منو فرستاد بیمارستان یاس با یه دستگاه قوی سونوم کردند دکترا بهم گفتند نمیمونه دل نبند

الانم پزشکی قانونیم منتظر نامه کشتن بچمو بگیرم

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
کاش یه مشکلی داشتم ولی من هیچ مشکلی نداشتم هر بار سونو میرفتم می‌گفت همه چی خوبه وهیچ مشکلی نیست

ای جان خدا صبرتو بیشتر کنه گلم

اللهم عجل لولیک الفرج