2777
2789
عنوان

مامانا

136 بازدید | 32 پست

دخترم۲۲ ماهشه

عادت داره عصر وشب باشیز بخوابه

من دوسه شب دارم باوجود کریه هاش و بیقراریش که تا سه صبح بااینکه خوابش میاد شدید نیمخوابه من نسلیم نمیشم که شیر ندم تا بخوابه بلخره مبخوابه

ولی با بیقراری زیاد

گفتم لااقل تا دوماه دک که میخوام ازشیر بگیرمش عادتش ب خواب شب باشیر ازبین بره که راحتتر باشه

ولی بضی ها اینجا مبگن بابد اول شبر روز قطع بشه بعدشب

الان کارمن بذبچم آسیب می‌رسونه ؟؟؟خواب عصر شیرمبدم فقط شب هامیخوام ترکش بدم

نمی‌دونم تجربه ای ندارم 

۱۸ ماهگی در راحت ترین حالت ممکن از شیر گرفتم خیلیا بهم حرف پرونده الان دو سال و نیمه ۱۴ کیلوعه کاملا سالم و خوب....

دیر از پوشک گرفتم هنوز راه نیفتاده 

در حالیکه قبل دو سالگی دسشویی میومدو حتی دلش میخواست پی پی کنه به حرف این روان شناسای خود پسند کردم گفتم بذار بزرگ بشه ..الان میگه از پی پی میترسم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شیشه شیر جای گزین کردی؟اول شیر عصر حذف میکنن چون آرامش شب از بچه داری میگیری عصر بچه بازی می‌ک ...

دوسه روز برای عصر شروع کردم نخوابید اخرش شب باشیر خوابید

شیشه  شیر بدش میاد خبلی بدقلق

نمبدونم چکارکنم اذبت نشه توابن زمان

الان توخواب بهش شیر دادم

اخه۲۲ماهش تمام سده

مهرماه بابد ازشیر بگیرمش میترسم اذبت شه

دوسه روز برای عصر شروع کردم نخوابید اخرش شب باشیر خوابیدشیشه شیر بدش میاد خبلی بدقلقنمبدونم چکارکنم ...

خب نخوابه 

دیگه هر چیزی سختی خودش داره دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست 
نمی‌دونم تجربه ای ندارم ۱۸ ماهگی در راحت ترین حالت ممکن از شیر گرفتم خیلیا بهم حرف پرونده الان دو سا ...

۱۸ماهگی ک‌ اصلا باهام همکاری نکرد

روخساب همین عادتش ب شیر موقع خواب عصر وشب 

پوشک هم هنوز شروع نکردم

خب نخوابه دیگه هر چیزی سختی خودش داره دیگه

خب ولی شب شیرمبخورد

عصر اصلا کنارنمباد برای خواب ۱۸ماهگیش بدون شیر گذاشتمش بیست روز اصلا نخابید کفتم الان برای شب امتحان کنم ک دپماه دگ راحتترباشه ولی نمیدونم درسته یا....

خب ولی شب شیرمبخوردعصر اصلا کنارنمباد برای خواب ۱۸ماهگیش بدون شیر گذاشتمش بیست روز اصلا نخابید کفتم ...

خواب شب بهم میریزه و سعی کن بهش شیشه بدی  گناه داره هم بدنش کم میاره هم باید جایگزین داشته باش هر چی شیر بدون لاکتوز بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست 
خواب شب بهم میریزه و سعی کن بهش شیشه بدی گناه داره هم بدنش کم میاره هم باید جایگزین داشته باش هر چی ...

توخواب میدم بااینکه دندوناش تغییررنگ دادن و موفق نشدم برترکش

شیر بدون لاکتوز طعمش فرق داره؟؟؟شیر پاکتی فقط میخوره

توخواب میدم بااینکه دندوناش تغییررنگ دادن و موفق نشدم برترکششیر بدون لاکتوز طعمش فرق داره؟؟؟شیر پاکت ...

اره بدون لاکتوز شیرین 

کلن مزش فرق داره امتحان کن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست 
خواب شب بهم میریزه و سعی کن بهش شیشه بدی گناه داره هم بدنش کم میاره هم باید جایگزین داشته باش هر چی ...

الان میگی این سه شب سختی کشیدم بییخیال شم یا ادامه بدم

عصرها اکه بخوام شروع کنم مطمنم نمیخوابه تواین سن خوال عصرش هم مختل مبشه

میترسم بعدا خوابش دبگع درست نشه.

۱۸ماهگی ک‌ اصلا باهام همکاری نکردروخساب همین عادتش ب شیر موقع خواب عصر وشب پوشک هم هنوز شروع نکردم

شما کار زیاد داری پس ....از شیر گرفتی یه مدت هم باید زمان بدی بچه به شرایط پایدار و نرمال برسه بعد بره برای تغییر بدی 

الان میگی این سه شب سختی کشیدم بییخیال شم یا ادامه بدمعصرها اکه بخوام شروع کنم مطمنم نمیخوابه تواین ...

نه باید جایگزین بزاری ببین خودت ۱۰شب ی لیوان شیر بخور شب ۱۱نخوری نمی‌خوابی من الان ۵ماه باردارم روزی دو لیوان شیر میخورم ساعت ۱۲شوهرم فرستادم بخر من عادت دارم نخورم نمی‌خوابم حالا فک کن اون چقدر اذیت میشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی جای قشنگی نیست