2777
2789

من تیپمو زدم لباس تابستونه بیرونی خریدم ولی احساس میکنم زیاد جذاب نپوشیدم چون من همیشه تیپ های اسپورت خفن میزنم و نامزدم اونجوری دوس داره این تیپ دقیقا عین تیپی سه که من امسال تابستون زدم

خب اول بگین که برای تابستون دختر 19 ساله تیپ خفن و اسپرتی هس؟ 

برام مدل های مختلف هم بزارین برای تابستون

ممنون میشم🙃

اینم بگم که اندامم دقیقا عین همین عکسه هس لاغرم🙂

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘
خونه یا بیرون؟🤣

بیرون

تو همونی هستی که دردهامو، غم‌هامو، بی حوصلگی‌هامو، غر زدن‌هامو، بدخلقی‌هامو به جون میخری. وقتی عصبانی میشم آرومم میکنی. همش دلهره داری که اتفاق بدی واسم نیوفته و نگران حالمی. سعی داری تموم لحظه‌هایی که کنارتم به خوشی بگذرن ولبخند بیاری رو لبام. به سمت هدف‌هام هلم میدی و از پیشرفتم لذت میبری و من همونی هستم که به شدت عاشقته و تا ابد کنارته :))..💕😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تیپ لش

مدل عکسی داری ممنون میشم بزاری🙏❣️

بنظرم لاغری خیلی جذابیییی

البته فقط نظر شخصیمه

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒