2777
2789
عنوان

دلم میخواد بدون برنامه ریزی باردار شم برا شوهرم خودمو لوس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 38 پست
ولی من دوستم با قرص باردار شد اونم دوقلو😐😂😂

خاله خودمم اینجور باردار شد خب میگم ک چند روز بگذره اثر نداره اسپرم قوی باشه کاری نمیشه کرد

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاله خودمم اینجور باردار شد خب میگم ک چند روز بگذره اثر نداره اسپرم قوی باشه کاری نمیشه کرد

خب اورژانسیو همون شب یا فردا شبش فوقش میخورن اینم خورده بوده

میگن ۹۹ درصد جلوی بارداری رو میگیره و اون ی درصدم باردار شه بچه دو قلو یا چن قلو میشه ک شد😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️

من دو تا بچه دارم تو هیچ کدوم نه من خودمو لوس کردم نه شوهرم ناز خریده، زندگی عادی مون رو داشتیم حتی ویارم نداشتم که یکم اه و ناله کنم

شوهرم می گفت اون روز همکارم می گفت طفلی خانومم بارداره همش زیر سرم می ره شوهرم میگه گفتم خاک بر سر احمقت مگه مصموم شده که حالت تهوع داره زنت مچلت کرده   

خب اورژانسیو همون شب یا فردا شبش فوقش میخورن اینم خورده بودهمیگن ۹۹ درصد جلوی بارداری رو میگیره و او ...

پس بریم بخوریم😐😂

کم رنگ ترین جوهر از پررنگ ترین حافظه ماندگار تر است ✨
بنده🤧بچم یه سال و نیمه بود با قرص و ک..باردار شدم🤐در صورتی که تنبلی تخمدان دارم😐

وقتی زمین و زمان دست ب دست هم میدن که باید بارداربشی حتما :

کاندوم سوراخ میشه 

قرص بی تاثیر میشه 😑

شاید سوراخ بوده ک....قرص رو ک میدونم ممکنه اثر نکنه اونم درصورتی که چند روز گذشته باشه تخمک فوری بار ...

نمیدونم ولی مال هر چی بود خدارو شکر دخترم عشقمه😅

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

وقتی زمین و زمان دست ب دست هم میدن که باید بارداربشی حتما :کاندوم سوراخ میشه قرص بی تاثیر میشه 😑

تنبلی تخمدان رو بگو سر بچه اول ساییده شدم بس که.دکتر رفتم ازم با دارو قطع امید کرده بودن😂😂😂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

2810