2777
2789
عنوان

اقدامی ها و باردارا میشه یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 65 پست
منم ۸روز از پریودم گذشته منتظرم دو شنبه بشه برن دکتر زنان برام آزمایش بتا بنویسه 🥺بعد بهت دارو داد ...

نه هیچی،گف برو پریود شو برا روز دوم پریودت ازمایش نوشتم گفتم دکتر شاید نشم اونوقت چی هیچی نگف دیگه

یعنی بنظرتون دکتر مینوش برا ازمایش بهتر بود؟

یکیم اینکه من ازمایشو رفتم بیمه تامین اجتماعی برام انجام دادن دلم یجوریه میگه ب ازمایشگاه و دستگاهایه اونجا اعتمادی نیس میخوام ی۱۰روز بگذره اگه پری نشم برم ازمایشگاهایه بیرون باز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی زدین؟

نه هیچ کاری نکردم

فردا همسرم چون عمل واریکوسل کرده آزمایش اسپرم داده تا ببینه اسپرمش بعد عمل چجوری شده ولی من جوابشو دیدم مورفولوژی ش صفر حرکت مستقیم هم صفر

خودمم هشت روز عقب انداختم 

بی بی نزدم 

آزمایش خون هم ندادم

دارو چی میخورین؟امپول نداده؟

ن هیچی فقط اینوفولیک گف بخور.گفتم سرخود لتروزل بخورم با این وضع خراب فولیکول چطور یکماه رشد کنه

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

نه هیچ کاری نکردمفردا همسرم چون عمل واریکوسل کرده آزمایش اسپرم داده تا ببینه اسپرمش بعد عمل چجوری شد ...

بی بی بزن خب

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
نه هیچی،گف برو پریود شو برا روز دوم پریودت ازمایش نوشتم گفتم دکتر شاید نشم اونوقت چی هیچی نگف دیگهیع ...

وا 

یعنی پریودی این ماه رو از دست دادی

باید صبر کنی تا ماه دیکه

آزمایش هورمونی برات نوشته ؟

تهرانی ؟تامین احتماعی خوب نیس آزمایشگاه هاش

ن هیچی فقط اینوفولیک گف بخور.گفتم سرخود لتروزل بخورم با این وضع خراب فولیکول چطور یکماه رشد کنه

ببین من زیر نظر یه ماما بودم از قبل بارداری توی تلگرام خیلی خوب بود

به نظرم زیر نظر ماما خوب هم باشی خوبه

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
معلم مهر ۱۴۰۴ برام دعا کنید
وا یعنی پریودی این ماه رو از دست دادیباید صبر کنی تا ماه دیکهآزمایش هورمونی برات نوشته ؟تهرانی ؟تامی ...

بله ازمایش هورمونی

همون دیگه باید برم بیرون

شما۸روز عقب انداختی بیبی زدی؟

ببین من زیر نظر یه ماما بودم از قبل بارداری توی تلگرام خیلی خوب بودبه نظرم زیر نظر ماما خوب هم باشی ...

مرسی عزیزم حتما اینکارو میکنم دعا کن اینماه نتیجه بگیرم

دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂

بله ازمایش هورمونیهمون دیگه باید برم بیرونشما۸روز عقب انداختی بیبی زدی؟

نه

چون اکه بزنم بی بی فایده نداره

چون دکتر اورولوژی ب همسرم ک عمل واریکوسل کرده گفته بود جلوگیری کنید اگه بارداری صورت بکیره برای خانومت خطر داره

من چ بارداربشم چ نشم فعلن تو برزخ ام

معلوم نیست بارداری پوچ بشه یا بعد ها سقط بشع

فردا همسرم میره دکترش بهش میگه من عقب انداختم ببینیم نظرش چیه 

اخه جواب آزمایش همسرم جالب نیس 

بله ازمایش هورمونیهمون دیگه باید برم بیرونشما۸روز عقب انداختی بیبی زدی؟

عزیزم 

منم بی بی زدم منفی بود

۱۲ روز عقب انداختم 

دکتر همسرم م گفت مشکلی نیست اقدام کنید

شما چی پریود شدین ؟؟ آزمایش بتا مجدد دادین 

عزیزم منم بی بی زدم منفی بود۱۲ روز عقب انداختم دکتر همسرم م گفت مشکلی نیست اقدام کنیدشما چی پریود شد ...

ن والا فعلا پریود نشدم 

فردا وقت دکترمه میرم بگم ک پریود نشدم من این ماه 

هم اینکه فردا باز بیبی چک میزنم صب دیگه برا ازمایش بتا نمیرم اگه منفی در بیاد

2810