2777
2789
عنوان

سقط جنین با سایتوتک

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 36 پست
بقایا مونده باشه بده؟

اون موقع راهکار میدن که دفع شه مثلا دمنوش اینا میخوری تو شایت هم سرچ کنی دمنوش هست برلی از بین بردن بقایا و اینکه باید ده یا ۱۵ روز بعد مصرف قرصا بری سونو زودتر نرو تواین مدت دمنوشای قاعده اور بخور مریم گلی اینا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون موقع راهکار میدن که دفع شه مثلا دمنوش اینا میخوری تو شایت هم سرچ کنی دمنوش هست برلی از بین بردن ...

من قرصو خوردم خونریزیم کم بود ولی لرزو اسهال داشتم بعدش مریم گلی عروس پشت پرده اویشنو جعفری تا سه روز خوردم خونریزی شدید و درد بیشتر از پریود داشتم ک اخرین لخته اومد دیگ درد نداشتم خونریزیم کم شد 

ی زایمان طبیعی هم داشتم یه بچه کوچیک دارم دردش مث زایمان میرفتو میومد ی هفته بعدش هم ی روز لکه بینی داشتم بعدش تموم شد میترسم مونده باشه اصلا زنده باشه

اون موقع راهکار میدن که دفع شه مثلا دمنوش اینا میخوری تو شایت هم سرچ کنی دمنوش هست برلی از بین بردن ...

۲۰۰ تومن دارم گفتم برم ازمایش بتا بدم منفی شد بیخیال بشم خیلی استرس دارم هزینه سونو ندارم 🥲

پول قرصم قرض کردم ازین ور اونور خیلی حالم بده تو نینی سایت خوندم خیلیا گفتن خونریزی داشتیم ولی بچه هیچیش نشده بود اصلا شرایط مالی برای بچه اوردن خوب نیست 

میگم برم سونو بدم منفی شد برای بقایا ال دی بخورم 

بتا نده

من بتام نزدیک صفر بود ولی بقایا داشتم

پول جمع کن برو سونو.مراکز دولتی درمانگاه ها سونو ارزون تره.اگرم بیمه دارین برو دکتر عمومی بگو سونو رحم تخمدان بنویسه برات رو بیمه درمیاد 

ترشح سفید نمیاد ازت؟ 

برو سونوی داخلی بده جای آزمایش که بقایا نمونه عفونت کنه

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
یعنی دفع نشده؟

چرا خاستی سقطش کنی

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

عزیزم سرخود قرص خوردی؟ آخه منم چند روز پیش تو هفته ی پنجم با ۵ تا سایتوتک سقط کردم کامل هم سقط شد البته زیر نظر ماما این کارو انجام دادم تو میگی ده تا قرص خوردی به نظرم زیاد مصرف کردی

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
عزیزم سرخود قرص خوردی؟ آخه منم چند روز پیش تو هفته ی پنجم با ۵ تا سایتوتک سقط کردم کامل هم سقط شد ال ...

شماهم خود خاسته بودی؟

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕