2777
2789
عنوان

ویار عجیب در حاملگی

134 بازدید | 14 پست

من۱۰هفته باردارم و کلا لاغرم یعنی زیاد اهل غذا خوردن نیستم اما الان خیلی گرسنم میشه و چیزی که برام جالبه اینه که هیچی جز گوشت منو سیر نمیکنه نه اینکه به خوردن گوشت علاقه داشته باشم نهههه البته مشکلی هم باخوردنش ندارم ولی اخه هرچیز دیگه ای که میخورم فقط احساس سنگینی میکنم اصلا جون نمیگیرم وسیر نمیشم حتی صبحونه چرا اخه نمیشه که همیشه گوشت خورد دلیلش چیه؟؟

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍

چیزای مقوی بخور جون بگیری 

همه چیزو ولی قبلش با دکترت هماهنگ کن 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببربنگال😁😂

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
چیزای مقوی بخور جون بگیری همه چیزو ولی قبلش با دکترت هماهنگ کن

مثلا چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببربنگال😁😂

یک عدد بی خانمان دلمو قرق کرده هیچی واسه خودم نمیزاره همرو سه سوته میکشه بالا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازمایشم مشکلی نداشت قرص آهن خارجی هم میخورم

شیره وارده صبحانه بخور.هم مقویه هم رو رنگ چشم وموی بچه تاثیر میذاره.بادام وپسته میان وعده زیاد بخور.گوشتم همه چی به اندازه بخور.مشکلی نیست

کنیز فاطمه ام....
شیره وارده صبحانه بخور.هم مقویه هم رو رنگ چشم وموی بچه تاثیر میذاره.بادام وپسته میان وعده زیاد بخور. ...

متاسفانه قند خونم بالا بود پسته هم میخورم اره تاثیر داره حالم بهتر میشه ممنون از راهنماییت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلا چی

من شنیدم تخم مرغ آب پز . اگه میلت به پنیر میبره با گردو خامه و سرشیر و کره مربا( عسل رو با دکترت هماهنگ کن نمیدونم خوبه یا نه) حلیم عدسی آب کله پاچه درکنارش هم حتما آب میوه طبیعی و میوه جات .

برای وعده نهارت سعی کن بیشتر حالت آب‌پز بزاری 

خوردن سبزیجات و مغزیجاتم فراموش نکن ولی هرچیزی به اندازه بیشتر استفاده کنی ضرر داره گلم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
من شنیدم تخم مرغ آب پز . اگه میلت به پنیر میبره با گردو خامه و سرشیر و کره مربا( عسل رو با دکترت هما ...

ممنون از راهنماییت گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون از راهنماییت گلم

ایشالا بی دردسر نمک زندگیتو بغل بگیری

2810